2777
2789
عنوان

وقتی چت بی مزه میشه چیکار میکنین

540 بازدید | 66 پست

مثلا همش سلام خوبی چ خبر چیکار میکنی و اینا. اوف من حس میکنم عشقم حوصلش سرمیره اینجوری باشه. تنها حرکتی هم ک ب ذهنم میرسه بزنم اینه ک فضا رو هات کنم

شما چ حرکتی میزنین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هات مثلا چجوری؟؟🐣😂😂😂

حالا انقد خودتو میگیری ماست نشی!!  باتو نیستم بابا:)  باکراشمم ک جلو من خودشو جوری میگیرهـ ک انگار پسر شاهزاده ای چیزیه  بابا د لامصب وا بدههـه                        چرا من کراشم کس دیگس اونوقت آیندمو با یکی دیگه میبینم!/                                  برا جمع آوری اطلاعات و بالا رفتن قدرت دربرابر مشکلات اینجامممم    

دیگ جواب نده🙄

وای منم از این ک با یه نفر تنا باشم میترسم😐😐

ینی انگا حرفی ندارم بزنم همش سکوت میشه😐

دست کم باید 3 نفر باشیم وگرن دست و پامو گم میکنم😂

کاش همونجور که بی دلیل یهو دلمون میگیره و ناراحت میشیم، بی دلیلم یهویی خوشحال بشیم =)
هیچی دیگه خداحافظی کن... مگه همش باید در حال چت باشه ادم

اخه خدافظی میکنم ی ساعت بعد دوباره پیام میده کجایی چ خبر؟😑

اگه هم مثلا یکی دوروز باهاش حرف نزنم ک میاد میگه خبر نمیگیری و بی محلی میکنی

عه ینی دعوا را مینداختی؟

دعوا ک نه ب حرف میاوردمش مثلا بعضی  وقتا سلام بدون استیکر میداد میگفتم چی شدی چرا اینطوری  شدی اصن دوسم نداری و...بعد مجبور میشد حرف بزنه البته میدونست از سر شوخی میگم کلا  ادمی بود حوصله دو تا پیامم نداشت اما بعضی  وقتا تا ۵ صبح حرف میزدیم می موند 

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
اههه منم همینطور  خیلی از مهمونی که یه نفر باشه میترسم چون چیزی ندارم بگم باهاش

خعلی بده😑

حس میکنم اون 2 کلمه حرفیم ک میزنم چرت و پرته😐😐

کاش همونجور که بی دلیل یهو دلمون میگیره و ناراحت میشیم، بی دلیلم یهویی خوشحال بشیم =)