2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره توی ۶ جلسه تموم شد راحت  دایود اصلا خوب نیست

منم کندلاست ولی گفت ۸ جلسه الان جلسه۵امه ولی ۳۰موهام برگشته

بعدمرگ تنها قسمت چپ مغز است که تا ۸دیقه زنده میماند و تمام گذشته را بصورت یک خواب مرور میکند،آن لحظه برای آخرین بار به یادم خواهی آمد💔                                             ولی خدایی آدم که دلش میشکنه تازه یاد میگیره زندگی کنه✋
منم دو جلسه shr رفتم ولی خیلی سوزش داشت اصلا نمیشد تحمل کرد از یه طرفم گفتن برمبگرده

کندلا درد داشتی؟؟؟من هیجا درد نداشت از جلسه ۴ب بعد زیربغل و بیکنی وحشتناک شد دردش برام یه پماد کاااامل زایلاپی میزنم میرم

بعدمرگ تنها قسمت چپ مغز است که تا ۸دیقه زنده میماند و تمام گذشته را بصورت یک خواب مرور میکند،آن لحظه برای آخرین بار به یادم خواهی آمد💔                                             ولی خدایی آدم که دلش میشکنه تازه یاد میگیره زندگی کنه✋
کندلا نرفتم که میگم shr اها بی حسی زدی ینی؟

اهااا ببخشید خوب نخوندم پیامتون رو😅

اره بدون بیحسی نمیشه اصلا جلسه قبل نزدم با شات اول ناخوآگاه طرفو پرت کردم😑غیرقابل تحمله

اهااا ببخشید خوب نخوندم پیامتون رو😅 اره بدون بیحسی نمیشه اصلا جلسه قبل نزدم با شات اول ناخوآگاه طر ...

ای وای 🥺🥺

بی حسی میزنی چیزی متوجه نمیشی دیگه ینی؟

ای وای 🥺🥺 بی حسی میزنی چیزی متوجه نمیشی دیگه ینی؟

ن دیگ دردش قابل تحمل میشه 

مصداق اون جمله ست ک میگ بکشو خوشگلم کن😂