2777
2789
عنوان

فقط برای کمک

247 بازدید | 8 پست

دوستان اوایل ک توحسرت حاملگی بودم گفتم ینی میشه منم یه روز تیکر بزنم و خاطراتمو بگم و عکس بی بی چک بذارم و.... و....

امابعدکه ازمایش مثبت شد گفتم هیچوقت کاری نمیکنم تاپیک منم مثل تاپیک هایی که اشک منو در میاورد وحسرتمو یادم مینداخت اشک کسی رو دربیاره و اصلا نمیگم باردارشدم چون هم کسایی هستن حسرتشوخیلی وقته دارن هم فقط خدامیدونه برام سالم میمونه یا نه چرا بیام پوز لطفی ک خدا بهم کرد رو بدم. ولی الان گفتم بیام فقط در این حد بنویسم وبگم توروخدا اگه بخاطر مشکل تخمک گذاری و یا تنبلی تخمدان وحای مشکل اسپرم اقاتون بچه دار نمیشین فقط دو دوره قرص و مخصوصا قطره ویتاگنوس رو مصرف کنید و البته مصرف مولتی ویتامین ها درکنارش هم خودتون هم اقاتون و شاهد معجزه ش باشین 

انشاالله خدا چشم ب راهتون نمیذاره

التماس دعا

حسرت هیچی رونخورید قسمتتون باشه میشه...قسمتتون هم نباشه اگرم بشه موندنی نیس.مثل بچه من که خدا داد وبندش ازم گرفت
این قطره که گفتی چیه ؟

اسمش ویتاگنوس هستش گلم هم قرصش هست هم قطرش از داروخونه قیمتش هم مناسبه 15 تومنه.... ینی بدترین نازایی هارو با چنددوره درمان میکنه حتی تو دوران پری هم بخوریدش

حسرت هیچی رونخورید قسمتتون باشه میشه...قسمتتون هم نباشه اگرم بشه موندنی نیس.مثل بچه من که خدا داد وبندش ازم گرفت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی واسه مشکل خانوم  هست ، من همسرم مشکل داره

میتونی مولتی ویتامین و ویتامین ای رو جداگانه به اقات بدی از صد دارو بهتره هم برای کم تحرکی هم تعداد کم اسپرم ویتامین ای معجزه میکنه ولی بایدمرتب بخورن

یعنی واسه مشکل خانوم  هست ، من همسرم مشکل داره

البته احتمال پسر زایی رو هم بالامیبره یک ساعت قبل رابطه هم بهش بده

ویتامین ای رو میخوره ولی جهش نداره

خب ینی همون کم تحرکی. بهت قول میدم مرتب بخوره 8ساعت یک عدد شک نکن درستش میکنه. فوقش یک بسته هم بهش کلومیفن بده ولی بنظرم همون ویتامین ای کافیه ب شرط مرتب خوردن