2777
2789
عنوان

طلا

740 بازدید | 99 پست

باصد ملیون چی بخیرم که هم خوشگل باشه هم به چش بیاد 

نگین داری پز می دی چون ده ساله یابیشتر دارم واسه این پول زحمت می کشم دستامو اگه ببینید از شدت کار ترک برداشته اینارو گفتم که بگم پز نمی دم پول جون کندنمه

🌻من برای عزیزانم حال خوبی ساختم که قیمت این حالشان رابادل تنهایم پرداختم🌻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرویس طلا ها برند بهراد و بزن تو گوگل ببین خوشت میاد ریی پسندی یا درشت پسند؟

درشت

نوش جونت عزيزم  اول بگو چى دوست دارى

نمی دونم سرویس طلا بگیرم یاالنگو اخه دوست دارم درشت باشه واسه اون نمی خوام هردورو بگیرم

جواهری ملکان یک سری بزنید 

کاراشون خوشگل و خاصن 

دو تا شعبه (پالادیوم و فاطمی)  دارن

این نمونه کارشونه 

من خودم دو تا انگشتر ازشون خریدم و خیلی راضیم 

خوبیشون اینه که هر چند بار که بخواهید که کاری رو با کارهای خودشون تعویض کنید هیچ سودی نمیگیرن و هیچی کسر نمیکنن 

کمتر جایی این  ویژگی رو داره

اگر با من کاری داشتید 👈🏻🌸 https://daigo.ir/secret/7925602325 🌸👉🏻

جواهری ملکان یک سری بزنید  کاراشون خوشگل و خاصن  دو تا شعبه (پالادیوم و فاطمی)  دار ...

کجاست

ببین گلی دیگه اکه دقت کنی زیاد طلا نمی زارن رو خودوشون یا اکه بزارن هم کم می زارن بعدم این قدر این دزدی ها زیاد شده سعی کن رو خودت زیار طلا نندازی 

ولی خوب از اون حایی که خودت سنگین پسندی از این انگشترای نگین دار فیروزه یا عقیق خوشگل و سنگین و درشت بخر یا حدیدا مد اونده این دست بند طنابیا یکی از اون کلفتاش بخر 

یه زنجیر بلند با یه پلاک پوندد مانند هم شیکه به نظرم فقط خواهرانه می گم هیچ وقت رو خودت طلا زیاد نزار 

دوتا صلوات یکی برای سلامتی هممون یکی برای ازدواج من بفرست💋