2777
2789
عنوان

امپول تشکیل ریه جنین

218 بازدید | 10 پست

سلام دوستان. من 34 هفته بارداری هستم از هفته ۲۵ متوجه شدم مسمومیت بارداری دارم و چند روز هم بستری شدم. دکتر در هفته ۲۵ بهم گفتن اگر هفته ۳۲ رسیدی ختم بارداری میدهم و بچه رو میگذارم در دستگاه. با رعایت رژیم و قرص فشار به زور فشارم رو روی ۱۵ نگه داشتم تا الان. گاهی اوقات هم به ۱۷ میرسه. از هفته ۳۰ به دکترم‌ میگم برام امپول تشکیل ریه بنویسید میگن نه فشارت بالاست خود ریه بچه زود تشکیل میشه. حالا من استرس دارم که هر لحظه بچه به دنیا بیاد یا سزارین کنن ریه تشکیل نشه و من یه عمر پشیمون. چون میخوان هفته ۳۶ سزارینم کنن. چرا قبول نمیکنن امپول بزنم؟ ممکنه بخاطر اینکه بخوان بزارن توی دستگاه که پول بگیرن امپول نزنن؟

اگه بهش افتماد نداری با دکتر دیگه هم‌مشورت کن همینقدر میدونم که این استرسا برای خودتو بچت سمه 

دکتر دیگه ممکنه برام بنویسه؟ معمولا دکترا پشت همن معمولا میگن هر چی دکتر خودت میگه انجام بده.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر دیگه ممکنه برام بنویسه؟ معمولا دکترا پشت همن معمولا میگن هر چی دکتر خودت میگه انجام بده.

نه منظورم اینکه اگه دکترو قبول نداری و مطمئن نیستی به حرفاش عوضش کن چون ادم باسد به دانشو خرد دکتری که زیر نظرش یقیین داشته باشه که با خیال راحت جون خودشو بچشو بسپاره بهش

کدوم شهری 

من خودمم مسمدمیت بارداری داشتم ولی اخراش گرفتم 

حالا میترسم بعدیو حامله شم باز بگیرم

نه منظورم اینکه اگه دکترو قبول نداری و مطمئن نیستی به حرفاش عوضش کن چون ادم باسد به دانشو خرد دکتری ...

من به دکترم کاملا مطمئنم و‌کلی کمکم کرد ولی راجع به اینکه امپول تشکیل ریه نمینویسه خیلی دارم خرص میخورم اخه هر لحظه ممکنه زایمان کنم فشارم با قرص روی ۱۶ و ۱۷ و درد زایمان دارم. دوست ندارم بچم دستگاه بره میگم ممکنه پشیمون بشم که چرا نزدم.

من به دکترم کاملا مطمئنم و‌کلی کمکم کرد ولی راجع به اینکه امپول تشکیل ریه نمینویسه خیلی دارم خرص میخ ...

حتما دلیل علمی داره برای ندادنش اگه بهش اعتماد داری دیگه دلتو قرص کن هم خودتو هم بچتو اول بسپار به خود اخرم بخدا دکترتم انشالله دستش تو دست خداس و با نهایت سلامتی برای خودت بچت این مرحله رو پشت سر میذاری دلنگرانی نداشته باش خیلی برات بدتره فکر و خیال نکن به قول معروف شل کن😉

ممنونم عزیزم. بله اوله ولی یه بار دیگه باردار شدم قلبش تشکیل نشد.

عزیز دلم بد به دلت راه نده تا اینجاشو که امدی به هر شکلی بوده انشالله چند هفته اتیو رو هم به سلامت پشت سر میذاری استراحت کن تنشو از خودت دور کن توکل به خدا