2777
2789
عنوان

ممکنه به این زودیازایمان کنم؟؟

85 بازدید | 12 پست

سلااام خانوماشبتون بخیر من هفته 37بارداری ام یه هفتس درد زیر شکم و کمر دارم و استخونای لگنم درد شدید داره ولی مداوم نیست..امروزم دکتربودم معاینه نکردفقط گفت دردت گرفت بروبیمارستان..حالاممکنه به این زودیازایمان کنم یاتاهفته40درد دارم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان واسی گل یه سوال مگه بارداری 9 ماه نیست پس میشه 36 هفته پس چطور میگین 40 هفته؟  منم بارد ...

چون نمیدونن لقاح دقیقا کی صورت گرفته 40هفته حساب میکنن وگرنه نوزاد 36هفته کامله وبدون نیاز ب دستگاه زنده میمونه

دوستان واسی گل یه سوال مگه بارداری 9 ماه نیست پس میشه 36 هفته پس چطور میگین 40 هفته؟  منم بارد ...

چون پزشکا دقیقا نمیدونن که چه زمانی لقاح انجام شده و گرفته بنابراین شروع آخرین پریودی رو زمان تقریبی محاسبه میکنن برای سونو ها و آزمایش های لازم.

که از اون زمان تا پایان بارداری ۴۰ هفته میشه که جمعا میشه ده ماه.

دقیقش میگن نه ماه و نه روز و نه ساعته انگاری