2777
2789
عنوان

فک کنم دارم یه دستمو از دست میدم 😭

204 بازدید | 14 پست

یه مدته دست چپم درد میکنه البته چن روزه درد‌نمیکرد الان باز شروع شده نمیتونم ازش استفاده کنم انگار فلج شدم خیلی حس بدیه 😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر

ﻣﯽﮔﻮﯾﻨﺪ  ﺁﻟﻔﺮﺩﻫﯿﭽﮑﺎﮎ ﺍﺳﺘﺎﺩ ﺑﺰﺭﮒ ﺳﯿﻨﻤﺎ ﻭ ﻣﺘﺨﺼﺺ ﻫﻨﺮ ﺗﺮﺳﺎﻧﺪﻥ ﻣﺮﺩﻡ، ﺩﺭ ﺣﺎﻝ ﺭﺍﻧﻨﺪﮔﯽ ﺩﺭ ﺟﺎﺩﻩﻫﺎﯼ ﺳﻮﺋﯿﺲ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﻧﺎﮔﻬﺎﻥ ﺍﺯ ﭘﻨﺠﺮﻩ ﻣﺎﺷﯿﻦ ﺑﻪ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﺍﺷﺎﺭﻩ ﮐﺮﺩ ﻭ ﮔﻔﺖ: "ﺍﯾﻦﺗﺮﺳﻨﺎﮎ ﺗﺮﯾﻦ ﻣﻨﻈﺮﻩ ﺍﯾﺴﺖ ﮐﻪ ﺗﺎ ﺣﺎﻻ ﺩﯾﺪﻩ ﺍﻡ " ﻭ ﺍﻣﺘﺪﺍﺩ ﺍﺷﺎﺭﻩ ﺍﻭ، ﮐﺸﯿﺸﯽ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﺩﺳﺖ ﺑﺮ ﺷﺎﻧﻪ ﭘﺴﺮﮎ ﺧﺮﺩﺳﺎﻟﯽ ﻧﻬﺎﺩﻩ ﺑﻮﺩ ﻭ ﺑﺎ ﺍﻭ ﺻﺤﺒﺖ ﻣﯽ ﮐﺮﺩ.ﻫﯿﭽﮑﺎﮎ ﺍﺯ ﭘﻨﺠﺮﻩ ﻣﺎﺷﯿﻦ ﺑﻪ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﺧﻢ ﺷﺪ ﻭ ﻓﺮﯾﺎﺩ ﺯﺩ : " ﻓﺮﺍﺭ ﮐﻦ ﭘﺴﺮﺟﺎﻥ  نگذار عقايدش را به تو تحميل كند، ﺯﻧﺪﮔﯿﺖ ﺭﺍ ﻧﺠﺎﺕ ﺑﺪﻩ

حتما خیلی عصبی هستی منم دست راستم اینطوری میشه از گردن فلج میشم اون لحظه فقط قیافم دیدنیه😐

تی تی:شکوفه                                                         غم میونِ دو تا چشمونِ قشنگت؛لونه کرده....شب توو موهای سیاهت؛خونه کرده....دوتا چشمونِ سیاهت؛مثل شب های منه....سیاهی های دو چشمت؛مثل غم های منه....سیدم.

هر دردي به منزله از دست دادن اندام نيست عزيزم ،اين حالت هم توي خانماي ايراني خيلي شايعه ممولا گز گز ميكنه و يه خورده هم حالت ورم پيدا ميكنه كه به احتمال زياد با عمل خوب ميشه