2777
2789

سلام من درطول ۳۳ سال زندگیم نتونستم یکبار رو برنامه باشم

یعنی بلد نبودم 

واینکه همه ش می ترسیدم برنامه ریزی کنم و خودم و تو منگنه بذارم 

ظهر تاپیک زدم بازدید نشد خیلی

میشه بگید چجوری هدف تعیین میکنید؟

هدفاتون شامل چیا هست

چجوری برنامه ریزی روزانه مینویسید ؟

کلا هرجوری پیش بیاد زندگی میکنم😂

برنامه مرنامه تو کارم نی چون بش عمل نمیکنم

ببین منو🤨                                    بخند😬                                    بخند عمو ببینه😉                                                                آخ قربون خنده هات، همیشه بخند خوب؟! بذار زندگی بفهمه زورت بهش میرسه                                                               

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هدف های کوتاه مدت من درس خوندن و یاد گرفتن رانندگی هست و هدف بلند مدت من قبولی در کنکور و رسیدن به یک رشته خوبه و همچنین داشتن شغل مناسب و پردرآمد برنامه ریزی هم اینجوری که با کارها و درس هایی که دوست دارم روزم رو شروع می کنم و به چند قسمت تقسیم می کنم صبح زود تا اذان ظهر اذان ظهر تا حدود ساعت ۵ عصر ساعت ۶ عصر تا اذان مغرب و اذان مغرب تا نیمه شب و بعد هم خواب و همیشه برنامه رو روی یک کاغذ می نویسم و به دیوار یا یخچال میزنم برای خودم تشویق یا تنبیه در نظر می‌گیرم و با خودم عهد میبندم که تا به برنامه عمل نکردم خبری از گوشی و کامپیوتر و تلویزیون نیست

فقط 30 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدایی هست مهربانتر  از حد تصور:)
خیلیم عالی موفق باشی  ممنون که نوشتی

ممنونم عزیزم همچنین شما خواهش می کنم کاری نکردم

فقط 30 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدایی هست مهربانتر  از حد تصور:)
من برنامه دارم ولی برا آینده مثلا درآمدمو سعی میکنم کامل پس انداز کنم و درست و ب اندازه خرج کنم

چقدر خوب

سختترین کار برای من پس انداز کردن پوله

تا همه ی پولم وخرج نکنم بیخیال نمیشم.

بااینکه پول زیاد میاد دستم اما همیشه لنگ میشم

چقدر خوب سختترین کار برای من پس انداز کردن پوله تا همه ی پولم وخرج نکنم بیخیال نمیشم. بااینکه پول ...

عزیزم

اتفاقا من همسرم تا دلتون بخاد ولخرجی میکنه

بخاطر همین من باید فکر پس انداز باشم

و خدایی تا الان از کار خودم راضی بودم

چون دلم میخاد بچهام سرمایه داشته باشن