2777
2789

سلام دوستان خوبید؟؟

ماتقریبا۴ ساله ازدواج کردیم مشکل خاصی نداریم تو زندگی مشترکمون یه سری بحث ها هست که به نظرم عادیه تو هر زندگیه

ولی خب مسئله من اینه که شوهرم تو معاشرت با دیگران خیلی بده خودشو بالا میبینه و مغروره 

درست سلام علیک نمیکنه و همه ازش ناراحت میشن

موندم چطور بگم اینا عیبهای رفتارتن که درستشون کنه

چندبار موقع حرف زدن بهش گفتم تو خودبزرگ بینی ولی به نظرم حرفم براش مهم نبوده

خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه

بخدا موندم چکار کنم

داییم به شدت ازش ناراحته و به مادرم گلگی کرده میترسم مامانمم ب شوهرم بگه بعد شوهرم ناراحت بشه و ....

شوهر خالم پسر عموهام همه تو این چندروز اخیر ازش ناراحت شدن

اخه یازدهم دخترعمو شوهرم فوت کرد و ماهم فامیلیم همه تو مراسم ازش ناراحت شده بودن

خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه

دقیقا شوهر منم همینه،دلم میخاد با بقیه گرم رقتار کنه ولی سرد و خشکه،ولی واسه من اصن اینطور نیس،منم کلا دیگه یاد گرفتم خیلی بقیه برام مهم نباشن فقط خودم و شوهرم و دخترم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا این بشر بلد نیست سلام کنه

سلام هم میکنه سرش پایینه و با صدای اروم و با اخم سلام میکنه انگار با مردم پدرکشتگی داره

خسته شدم از اینکه همه بهم گلگی رفتارشو میکنن

درست نمیشن چون من یساله عقدم شوهرم هر نوع انتقادی بگی بمن کرده ولی ن خودش قبول میکنه ک ممکنه اشتباه کنه ن عیبشو میپذیره منم تصمیم گرفتم بیخیال شم اگ هم کاری کنی ک من نپسندم بی تفاوت باشم مثلا خیلی میخنده تو جمع بعد نگاه میکنه ک منم بخندم من حواسمو ب یجا دیگ پرت میکنم ضایع میشه دلم خنک میشه🤣

اصلا این بشر بلد نیست سلام کنه سلام هم میکنه سرش پایینه و با صدای اروم و با اخم سلام میکنه انگار با ...

تو هم با خانوادش اینطوری‌رفتار کن وقتی گفت چرا بهش بگو ایینه تو ام

دقیقا شوهر منم همینه،دلم میخاد با بقیه گرم رقتار کنه ولی سرد و خشکه،ولی واسه من اصن اینطور نیس،منم ک ...

نمیشه که عزیزم من تو خانوادم اصلا همچین برخوردی نداشتیم و همه میگن بی احترامی میکنه

اونا نمیدونن اخلاقش اینطوره 

و اینکه شوخرم با خانواده من اینطوره

زیاد ندیدم با خانواده خودش اینطور باشه

تو هم با خانوادش اینطوری‌رفتار کن وقتی گفت چرا بهش بگو ایینه تو ام

بخدا چندبار خواستم اینکارو بکنم ولی بلد نیستم نمیتونم 

هرکار میکنم منم اینطور بشم نمیشه ذات من اینطکر نیست

درست نمیشن چون من یساله عقدم شوهرم هر نوع انتقادی بگی بمن کرده ولی ن خودش قبول میکنه ک ممکنه اشتباه ...

شوهرمنم انتقاد پذیر نیست

بدترین چیزی اینکه که من احساس میکنم چون خودپسنده اینطور رفتار میکنه

اونروزی بهش گفتم مگه تو فکر کردی ما کی هستیم که خودتو بالاتر از مردم میبینی

میگه ن من تینطور نیستم ولی رفتارش دقیقا همینه

نمیشه که عزیزم من تو خانوادم اصلا همچین برخوردی نداشتیم و همه میگن بی احترامی میکنه اونا نمیدونن اخ ...

عاها بداخلاقی میکنه؟؟شوهر من سرده کسیو ناراحت نمیکنه،،خب بدون ناراحت کردنش و توهین کردن بهش باهاش حرف بزن،بگو دوس دارم جلو چشم اقوامم تو خوب باشی ازت تعریف کنن ن اینکه بگن تو بداخلاقی و من جوابی نداشته باشم بهشون بدم 

عاها بداخلاقی میکنه؟؟شوهر من سرده کسیو ناراحت نمیکنه،،خب بدون ناراحت کردنش و توهین کردن بهش باهاش حر ...

بخدا اینطوری هزاربار گفتم تو گوشش نمیره خسته شدم دیگه میخوام یطوری بهش بگم که به خودش بیاد و واقعا بفهمه کارش اشتباه

شاید یکم خجالتیه 

یکم اره ولی ن اینکه سلام نکنه ب مردم

شوهرمنم انتقاد پذیر نیست بدترین چیزی اینکه که من احساس میکنم چون خودپسنده اینطور رفتار میکنه اونرو ...

ولی بهترین کار اینه خودتو مث اون کنی تا بفهمه چقد سخته حتی با خودش اینطوری رفتار کن 

ولی بهترین کار اینه خودتو مث اون کنی تا بفهمه چقد سخته حتی با خودش اینطوری رفتار کن 

والا چی بگم بخدا باورت نمیشه ولی من بلد نیستم مثلش بشم