2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر کسی میدونه بگه.همسر من گیر داده بره تو کار مرغداری.دل ب هیچ کاری نمیده.دیگه خسته شدم ازین وضع بل ...

کاش کسایی که مبدونن کمک کنن فقط بگی خواهر شوهر مادر شوهر زود میان 

اگر کسی میدونه بگه.همسر من گیر داده بره تو کار مرغداری.دل ب هیچ کاری نمیده.دیگه خسته شدم ازین وضع بل ...

کار سختیه وپرریسک اگه همسرتون این اخلاق دل ندادن به کار دارن توصیه نمیکنم،پشتکار زیادی میخواد.اطرافیانم مرغداری دارن 

کار سختیه وپرریسک اگه همسرتون این اخلاق دل ندادن به کار ندارن توصیه نمیکنم،پشتکار زیادی میخواد.اطراف ...

خیلی علاقه داره ب این کار

خدایا نگاهتو ازم برنگردون دستمو ول نکن حتی اگر من بنده بدی بودم  
یعنی کلا ۴۰۰ تومن ؟؟؟ من یه دخترم و میخام یه کاری راه بندازم نمیشه مرغداری کوچیک در حد ۱۰۰ تومن بزنم ...

فک کردم میخوای درامدشو بگی.خخخخ نمیدونم بخدا یکی ازاقوام میگف ماه پیش۸۰۰میلیون سود کرده با مرغداری ۴۴هزار قطعه ای.الان مبخوام بدونم راست میگه یانه.کل فامیل و جمع کرده پول بگیره همه دار و ندارمون رفت دستش 

کار سختیه وپرریسک اگه همسرتون این اخلاق دل ندادن به کار دارن توصیه نمیکنم،پشتکار زیادی میخواد.اطرافی ...

میشه بگی وضعیت مالشون چطوره؟مرغداریشون چند قطعه ایه؟۴۴هزار قطعه ای تو یه ماه ۸۰۰میلیون سود میده؟؟

میشه بگی وضعیت مالشون چطوره؟مرغداریشون چند قطعه ایه؟۴۴هزار قطعه ای تو یه ماه ۸۰۰میلیون سود میده؟؟

وضعشون عالیه،اما یهو یه فصلی هم کاملا ضرر میدن.نمیدونم چند قطعه ای هست.چون نوسان بازار ایران زیاده یهو نجومی سود کرده،بعیده تااین حد سود مداوم 

وضعشون عالیه،اما یهو یه فصلی هم کاملا ضرر میدن.نمیدونم چند قطعه ای هست.چون نوسان بازار ایران زیاده ی ...

اخه اون میگه تو یه سال میلیاردر شده با همه داره شریک میشه چندصد میلیون پول گرفته ازمون. من واقعا نمیدونم راست میگه یانه.تو اینترنتم هرچی سرچ میکنم به نتیجه نمیرسم.هرماه میگه ۱میلیارد یود کردم ماه قبلش میگف ۸۰۰میابون ماه قبل ترش ۶۰۰میلیون.یخورده زیادی مبلغای کذایی میگه