2777
2789
عنوان

تکه ای ازکیک...!؟

267 بازدید | 20 پست

🍰گاهی اوقات ازخودمان می پرسیم انجام چ کاری باعث میشه ک شایسته ی همچین شرایطی بشیم .

چراخدااجازه میده اینطورچیزهابرام اتفاق بیافته ؟

🤔🤔🤔دختری ب مادرش میگه چراهمه چی اشتباه برام پیش میره ؟شایدتوامتحان ریاضی ردشده باشه !درهمین احوال نامزدش هم اونورهاکرده ..بخاطربهترین دوستش دراوقاتی غمناک یک مادردقیقا خوب میدونه چ چیزی باعث دلخوشی  دل دخترش میشه ....:"من یک کیک خوشمزه درست میکنم "

مادردخترشوبغل میکنه ومیرن آشپزخونه ودختره تلاش میکنه بخنده ک غمشوفراموش کنه .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درحالیکه مادروسایل وموادلازم آماده میکنه ،دخترشم روبروش نشسته مادرش می پرسه :عزیزم یه تکه کیک میخای ؟:اره مامان!توکه حتمامیدونی من چقدرکیک دوست دارم!

بسیارخب میشه یکم روغن کیک بخوری؟دختر😨باتعجب جواب میده :چی ؟نه ابدا!!

نظرت درموردخوردن دوتاتخم مرغ خام چیه؟دختردرمقابل سوال مادرش جواب میده:شوخی میکنی ؟

یه کم آرد ؟:ن مامان مریض میشم !

مادرجواب داد:همه اینا نپخته هستن وطعم بدی دارن اما اگه اوناروباهم استفاده کنی اونا یک کیک خوشمزه رودرست میکنن ..خداهم همینطور وقتی ازخودمون میپرسیم چرامادرشرایط سخت هستیم درحقیقت ما نمیدونیم تمام این وقایع کی وکجا و چ چیزی ب ما میده .فقط خدامیدونه وخدانمیزاره ماشکست بخوریم ونیازی نیس مادرعواملی ک موقعیت هاخام هستند فروبریم 

ب خدااعتمادکن .وب چیزهای فوق العاده ک بسوی مامیادببینیم .خداخیلی مارودوسداره وهربهارگل هارو برامون میفرسته .هرصبح طلوع خوشیدومیسازه .وهروقت نیازداشتیم باهاش حرف میزنیم .وبرای شنیدن همیشه حاضرهس.اومیتونه هرجای جهان باشه وزندگی کنه ولی اون قلب توروبرازندگی انتخاب کرده.این پیام برای اشخاصی بودک صادقانه شمارودرک میکنن بفرستیدمنم امیدوارم روزتون مث کیک خوشمزه باشه

@اجیتونم     @fatembanoo    

مرسی عزیزم چه جملات زیبایی😍

اول فکر میکردم این دنیا بامن بد کرد اما کم کم فهمیدم من با این دنیا بد کردم چون دیگه باهاش کنار نیومدم و همیشه بهش بد میگفتم اما ذهن  ما انسانها خیلی مهمه که درمورد این دنیا چی فکر میکنیم شاید این دنیا بخواد به روال ما بره اما،ما با کوچکترین اشتباه میزنیم همه چیو خراب میکنیم از کوچکترین عیب بزرگترین شو میسازیم ما باید واقع بین باشیم و با این دنیا کنار بیایم و هرچی که شد نباید بگیم تقصیر خداس😊))) من عادت دارم تاپیک قفل کنم هرکس کاریم داشت خصوصی در خدمتشم))