2777
2789

سلام

دکتر هوشنگ دادگر گفتار درمان و کسی میشناسه؟

میدونید کجا و تو کودوم کیلینیک میتونم‌ پیداش کنم ؟

چطور برنامه به بچه ها میده ؟

فقط گفتاردرمان داره یا برنامه کاردرمانی هم داره 

سلام گلم میشه بگی مشکل بچه ت چیه؟چون منم بچمو چن جلسه گفتار درمانی بردم

ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طیف اوتیسم 

اها گلم من دختر چهارسالو دوماهشه بیماری ژنتیکی داره سمت راست مغزش کوچیکترازونیکیه یادگیریش کنده الان یادگرفته فقد بگه ماما همین.بعد توگفتار درمانی ک بردم اول میبنن چقد توجه میکنه مثلن من چن جلسه رو فقد او یا آ رو یادش میدادن ک خیلی کم یاد گرف ودیگه نبردمش چون خیلی طولانی میشه میتونی تو خونه یادش بدی؟؟؟

ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️
نه کار کردن با بچه من سخته با غریبه بهتر کار میکنه

مطمنی غریبگی نمیکنه چون من بچه خیلی کم توجه میکرد 

نه کلا اینا نیار به اموزشهای و روشهای خاص دارن 

اگ هزینهاشو داری ببر خیلی خوبه با اسباب بازی واینا یادش میدن تا توجه کنه 

شما پیش دکتر دادگر بردین ؟

ن ولی میگم دخترمو بردم گفتار درمانی اینجوری یادش میدادن

سلام.دکتر دادگر استاد دانشگاه تهرانه، نابغه مشکلات گفتاری بچه هاس بخصوص اتیسمه و هر کی در تهران داره کار میکنه دانشجوی ایشونه فقط وقت نداره.من از فامیلمون که میره پیشش شماره منشی رو گرفتم ۰۹۹۱۹۲۱۴۳۲۵