ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اها گلم من دختر چهارسالو دوماهشه بیماری ژنتیکی داره سمت راست مغزش کوچیکترازونیکیه یادگیریش کنده الان یادگرفته فقد بگه ماما همین.بعد توگفتار درمانی ک بردم اول میبنن چقد توجه میکنه مثلن من چن جلسه رو فقد او یا آ رو یادش میدادن ک خیلی کم یاد گرف ودیگه نبردمش چون خیلی طولانی میشه میتونی تو خونه یادش بدی؟؟؟
ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️
نه کار کردن با بچه من سخته با غریبه بهتر کار میکنه
مطمنی غریبگی نمیکنه چون من بچه خیلی کم توجه میکرد
اگ هزینهاشو داری ببر خیلی خوبه با اسباب بازی واینا یادش میدن تا توجه کنه
ن ولی میگم دخترمو بردم گفتار درمانی اینجوری یادش میدادن
سلام.دکتر دادگر استاد دانشگاه تهرانه، نابغه مشکلات گفتاری بچه هاس بخصوص اتیسمه و هر کی در تهران داره کار میکنه دانشجوی ایشونه فقط وقت نداره.من از فامیلمون که میره پیشش شماره منشی رو گرفتم ۰۹۹۱۹۲۱۴۳۲۵