2777
2789
عنوان

مرکز معتبر رحم اجاره ای و اهدا تخمک

416 بازدید | 10 پست

سلام به همه

از کدوم مرکز و واسطه راضی بودید واسه تخمک و رحم اجاره ای؟ کجا بهتره؟ شماره ی واسطه ها هم لطف کنید ممنون میشم

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  

سونو واژینال چند تا تخمک داشتین ؟ تخمک اهدایی هستی مثل من ؟

براحاجتم یه صلوات مهمونم کنید خدا جونم یه فرزند سالم و صالح از تو میخوام سپاسگزارم بحق ام البنین مادر ابوالفضل ص فرزندسالم بهم بده 

سونو واژینال چند تا تخمک داشتین ؟ تخمک اهدایی هستی مثل من ؟

من ۴ ۵ تا داشتم هرماه.نه خودم باردار شدم.من تنبلی و سقط مکرر بودم

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۴ ۵ تا داشتم هرماه.نه خودم باردار شدم.من تنبلی و سقط مکرر بودم

دکتر میشناسی من پیشش برم هیچ تخمکی ندارم ؟

براحاجتم یه صلوات مهمونم کنید خدا جونم یه فرزند سالم و صالح از تو میخوام سپاسگزارم بحق ام البنین مادر ابوالفضل ص فرزندسالم بهم بده 

دکتر میشناسی من پیشش برم هیچ تخمکی ندارم ؟

همین برو دکتر فروتن خیلی خوب و باحوصلس. چند سالته؟

همین برو دکتر فروتن خیلی خوب و باحوصلس. چند سالته؟

۳۳ اخه یکی گفته بود از شمشیری رفته ؟ تلفنم جواب نمیدن 

۳۳ اخه یکی گفته بود از شمشیری رفته ؟ تلفنم جواب نمیدن 

جواب میدن همین امروز هست روزای فرد من مریضشم پنج شنبه اونجا بودم.سنی نداری که محاله فولیکول نداشته باشی.اصلاح سبک کن با فلورا تاجیکی من با اون جواب گرفتم.ذخیره تخمدان میره بالا bardari_flora اینستا سرچ کن خیلیا جواب گرفتن

جواب میدن همین امروز هست روزای فرد من مریضشم پنج شنبه اونجا بودم.سنی نداری که محاله فولیکول نداشته ب ...

ساعت کاری دکتر کی هست ؟ خیلی باید منتظر بمونی ؟ تلفنی وقت میدن ؟

الان زنگ زدم جواب ممنونم ازمحبتت خیلی ناامید بودم .خدا بهترین هارو بهت بده 

۳ تا هروقت بمون مطب ۱۱ ۱۲ شب.بله وقت میدن مدام باید بگیری

0۲۱۶۶۶۰۶۴۶۹

۰۲۱۶۶۶۱۸۰۴۹

روزای فرد

الان زنگ زدم جواب ممنونم ازمحبتت خیلی ناامید بودم .خدا بهترین هارو بهت بده 

به هرچی میخوای برسی عزیزم