2777
2789
عنوان

بیاین چشم بسته این جمله رو تایپ کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 79 پست

دیوانه وپ ذبپانن ببینه خپشش تبذ

وزن اولیه ۶۸ وزن هدف ۶۴    💪🏻 زندگیت از جایی شروع به تغییر میکنه که یکبار برای همیشه تصمیم میگیری که واقعا تغیبر کنی    مهم نیست چقدر تو جاده اشتباه رفتی همین الان دور بزن.   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیوانه چو دیوانه بیستو خوشش اید 

یچیزی میگم یادت نره خب؟                                                                                                                              اونی که میگه حالمو خوب میکنی دوره درمانش که تموم شه مرخص میشه...😔

دیوان ذخدذاثنفع رثثصهار اضضر۵ثذ

دوستان لطفا دعا کنید زودتر همسایه امام رضای مهربونم بشم میخوام تا آخر عمر زیر سایه پر مهرشون زندگی کنم😍دعام کنید منم قول میدم هر دفعه رفتم حرم به نیابت از همتون نماز زیارت بخونم🥰همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا❤️  آقا جونم نمیشود که مرا پیش خود نگه داری ؟کنار گنبد زردت میان کفترها😢به وصل خود دوائی کن دل دیوانه مارا💚

دیوانه جدایوهحه بییار هدسس لید 😁😁😁 حسابی گند زدم😁😁

یه دختر دیوونه که دیوونه بارونه  یه دختر پر احساس که عاشق نویسندگیه  یه نویسنده‌ کوچولو با رویاهای بزرگ🌈🦋

دیوانخ چو اقوان۶ ببقند ۷وصص اقد

اتفاقات خوبی قراره برای من بیفته هر روز هر ساعت منتظر ی اتفاق خوبم ممنونم از اینکه زندگی انقد قشنگههه تا زندم زندگی میکنم مردگی بماند بعد مردنم

دینانه چو دیکانه بیند خوشش آبو/=

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!