2777
2789
عنوان

ازشیرگرفتن

191 بازدید | 17 پست

سلام.عزیزای دلم.میشه لطفامنوراهنمایی کنید.دخترم11 اردیبهشت دوسالش تمام میشه میخوام ازشیربگیرمش بنظرتون الان زمانش مناسبه؟واینکه خودم برای اینکه شیرجمع نشه بایددارویی بخورم؟لطفاتجربه هاتونو بهم بگید.ممنونم

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

سلام، آره از الان یواش یواش شروع کن من که دارویه خاصی نخوردم  روزا بهش ندادم تا سه شب هم وقتی که خوتبش عمیش بود بهش دادم خالیشون کرد دیگه ندادم خالیشون هم نکردم کم کم خوب شدن

نفسم بچه هامن خدایا عاقبت بخیرشون کن

همسرم سرکاره خودم تنهانمیتونم ببرمش پیش دکترش.گفتم اگرکسی تجربه داره کمکم کنه

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام، آره از الان یواش یواش شروع کن من که دارویه خاصی نخوردم  روزا بهش ندادم تا سه شب هم وقتی ک ...

اذیت نمیشدین؟ممنونم عزیزم.

وایی منم همش نگرانم چجوری ازشیربگیرمش هنوزشونزده ماهشه ولی خیلی وابسته شیره 

اره دخترمنم وابستگیش بیشترشده این مدته

اذیت نمیشدین؟ممنونم عزیزم.

آره از لحاظ روحی که اذیت میشدم ولی دیگه مقاومت کردم سینه هام هم درد داشتن ولی اصلا بدعادتش نکن به آبمیوه و بیسکویت، ‌شیر واسش بخر بهش بده من با نی بهش میدادم  هر وقت هم شبا بیدار میشد آب بهش میدادم ی کم تو خونه دورش میزدم میخوابید

که راهنماییم کنه وه دارویی برای خودم لازمه تجویزکنه

والا من اسفند ۹۷ پسرم ۲۰ ماهش بود همینجوری از شیر گرفتمش تو شهر غریب و دست تنهام هم بودم

آره از لحاظ روحی که اذیت میشدم ولی دیگه مقاومت کردم سینه هام هم درد داشتن ولی اصلا بدعادتش نکن به آب ...

مرسی عزیزم خیلی خوبه که تجربیاتتون رو دراختیارم گذاشتید.ممنونم ازتون💐💐💐

والا من اسفند ۹۷ پسرم ۲۰ ماهش بود همینجوری از شیر گرفتمش تو شهر غریب و دست تنهام هم بودم

عزیزم خداحفظش کنه واستون.منم غریبم اینجا.

مرسی عزیزم خیلی خوبه که تجربیاتتون رو دراختیارم گذاشتید.ممنونم ازتون💐💐💐

خواهش، فقط خودت خوب آماده کن بیشتر واسش وقت بذار روزا خسته اش کن تا شبا راحت بخوابه

خواهش، فقط خودت خوب آماده کن بیشتر واسش وقت بذار روزا خسته اش کن تا شبا راحت بخوابه

چشم حتما.