2777
2789
عنوان

زبان

71 بازدید | 9 پست

سلام امیدوارم خوب باشین 

لطفا کسی تجربه ای داره چیزی بلده راهنمایی کنه من خیلی صفرم تو زبان کلاس زیاد رفتم ولی هر دفعه بعد مدتی قطع کردم الان می خام مدرک زبان بگیریم msrt یا تافل یا ایلیز کسی کتابی یا منابعی می شناسه که من صفر بتونم بخونم تا بهمن سال دیگه مدرک داشته باشم 

مرسی که اومدید پستمو دیدید 

خدا خیرتون بده راهنمایی کنید 

به نظرم هیچی مث کلاس زبان بهت کمک نمیکنه 

از هریت تابمن کسی که برده ها رو فراری میداد پرسیدنسخت‌ترین مرحله کار شما برای نجات بردگان چی بود؟  گفت:قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی ........ مشکل اینجاست که ما خودمونم ارزش خودمونو نمیدونیم 😞               به امید روزی که صلح در سرارسر جهان برقرار بشه و همه با عقاید و افکار متفاوت کنار هم خوشحال و بدون تفرقه زندگی کنیم 🙃.                  بزرگترین آرزوم تساوی حقوق زن و مرده و اینکه خانوما ارزش خودشونو بدونن  هستش  🤗🤗🤗       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارم می رم ولی سرعت کلاسا کمه 

اهان ببین ۱۱۰۰ و ۵۰۴ رو حتما بخون 

از هریت تابمن کسی که برده ها رو فراری میداد پرسیدنسخت‌ترین مرحله کار شما برای نجات بردگان چی بود؟  گفت:قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی ........ مشکل اینجاست که ما خودمونم ارزش خودمونو نمیدونیم 😞               به امید روزی که صلح در سرارسر جهان برقرار بشه و همه با عقاید و افکار متفاوت کنار هم خوشحال و بدون تفرقه زندگی کنیم 🙃.                  بزرگترین آرزوم تساوی حقوق زن و مرده و اینکه خانوما ارزش خودشونو بدونن  هستش  🤗🤗🤗       
منابع طبیعی

آزاد ميخونيد؟ 

من زبانم خوبه توصيه ام اينه اگر ميخواي بخوني ولي فاصله ميوفته و نياز به محرك داري كلاس بنويس، هدف ات رو هم بايد مشخص كني چون زبان فرار هست اگر جسته گريخته و رفع كتي بخوني فايده نداره... 

خواستي شروع كني كتاباي mindset خوبن

خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن