2777
2789

خانما میخواستم بدونم همه این لک رو میبینن؟؟؟؟ اخه من خودم تو زایمان قبلیم دیدم 

الان طبق ان تی ۳۷ هفته و ۴روزمه 

خواستم بدونم بازم میبینم؟؟؟، 

خدایا حال دلمو خوب کن..... بچه هامو به تو میسپارم.بهترین رو برام رقم بزن خدا جونم.

لک ندیدم شب قبلش ماده ی موکوسی دفع شد

مثل خلط

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خونابه داشتم زیاد رفتم بیمارستان البته سزارینی بودم معاینه کرد گف هنوز دهانه رحمت باز نشده ولی اون لکو خونابه چیزایین که دهانه رحمو پوشوندن نشانه زایمانه

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
از صبحی کمرم درد میکنه  ولی دردش یه سره هست، نمیگیره ول کنه

طبق پریود چن هفته ای

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
من خونابه داشتم زیاد رفتم بیمارستان البته سزارینی بودم معاینه کرد گف هنوز دهانه رحمت باز نشده ولی او ...

اره منم زایمان اولم اینطور بودم 

خدایا حال دلمو خوب کن..... بچه هامو به تو میسپارم.بهترین رو برام رقم بزن خدا جونم.
طبق پریود چن هفته ای

پریودم نامنظم بوده تاریخ پریودی ندارم

طبق ان تی پیش میریم 

۳۷ هفته و ۴روزمه 

پریودم نامنظم بوده تاریخ پریودی ندارم طبق ان تی پیش میریم  ۳۷ هفته و ۴روزمه

دوش بگیر دراز بکش اگه درد کاذب باشه باید رفع بشه

من ۳۹ هفته زایمان کرده بودم

روز اخر خیلی پیاده روی کردم شبش دیدم لک شدم

رفتم بیمارستان بستریم کردن البته میدونستم وقتی لک ببینم چند ساعت بعد زایمان اتفاق میفته ولی برا احتیاط نگه داشتنم فرداش زایمان کردم

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
هیچ کسی تجربه یا اطلاع نداره؟؟؟ 

عزیزم کمردرد یکسره بخاطر سنگینه ب مهره های کمرت فشار میاد زیاد سر پا وای نسا

دکتر میگه استراحت کن اگر خوب شدی مشکلی نیست دردی ک با استراحت برطرف نشه نیاز ب بررسی داره

من بارداری اولم کلن بدون درد بود تا روز زایمان ولی بارداری دواز اول ماه اخر انقباضات شروع شد فک میکردم زایمان میکنم ولی ب موقع اومد

درمورد لک چیزی نمیدونم ولی توی ماه های بالا فک کنم‌شنونه زایمانه برو دکتر حتما

عزیزم کمردرد یکسره بخاطر سنگینه ب مهره های کمرت فشار میاد زیاد سر پا وای نسا دکتر میگه استراحت کن ا ...

ممنونم گلم 

هنوز لک ندیدم