2777
2789

علائم و تست عقیمی با نگاهی به طب اسلامی و سنتی 

۱- پیامبراعظم :چنانچه نطفه ( اسپرم – اب منی) سرخ و ترباشد ٬ فرزندی از آمیزش زن و شوهر بوجود نمی آید و اگر نطفه صاف و زلال باشد نتیجه آمیزش ٬ فرزندی خواهد بود ( دائره المعارف جامع غذا درمانی نیکبخت ص ۳۲۴)

۲- هیچ‌ زن و مردی بطورطبیعی عقیم نیستند مگراینکه عانه ( روی دستگاه تناسلی) زن و مرد بی موباشد .( همان منبع )

۳- زن به هیچ وجه عادت ماهانه ( پریود و خون بینی حیض) نشود

۴- شیار و خطوط بین بن ناخن شست ها تا وسط پشت شست نمودارنباشد ( همان منبع بالا)

۵- درکتاب کشکول شیخ بهائی ص ۱۸۸ :

الف : تست برای زن

یک حبه سیربدون زخمی شدن و بدون پوست را دریک پنبه بهداشتی مصرف نشده و نازک پیچیده و شبانگاه به مدت ۷ ساعت درداخل واژن غیرپریود تا صبح هنگام گذاشته شود و اگر صبح هنگام دهان زن بوی سیراستشمام شود این زن علائم عقیمی ندارد و بالعکس اگر بوئی دردهان ازسیر به مشام نرسد عقیمی این فرد محرز است

ب : تست عقیمی درمرد

مرد یک لیوان آب بدون کلر دریک لیوان تهیه کرده و پس از مجامعت شرعی با همسرش ٬ اسپرم درحین خروج را درلیوان اب تخلیه کرده و سپس مشاهده کند اگر اب منی درته لیوان ته نشین شد پس مرد عقیم نیست و اگر اسپرم دراب لیوان پراکنده شد پس مرد عقیم بوده و صاحب فرزند. نمیشود

۶- امام صادق ع : قسم دروغ ٬ رحم را تباه و دگرگون میسازد یعنی زن نازا میشود

اگر حاجت داری ، چله ی زیارت عاشورای آیت الله حق شناس رو بگیر.درصورتی که همراه با مراقبه باشه امکان نداره حاجت نگیری. طریقه ختم چله، پیامهای کسانی که حاجت روا شدند و شماره برای گرفتن نایب تو کا نا لی که توسط شاگرد آیت الله حق شناس اداره میشه گذاشته شده. برای وارد شدن در کانال سرچ کنید دوستداران آیت الله حق شناس و مجتهدی.دروغه هرکی بگه من مراقبه داشتم ولی حاجت نگرفتم.اگرچله رو گرفتید به یاد منم باشید و برام دعا کنید  .یاعلی🤚🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشیداون تست عقیمی برای زن رو میسه دختراهم‌امتحان ننن؟یعنی پرده پاره‌نمیشع اگه سیربذاریم؟

خانماخواهشا اگر کسی یا خودتون از گلوتاتیون استفادا کردیدبیایدتاپیکم بهم بگید خواهش میکنم😭اگرهرراه وروشیم واسه سقیدی بدن وصورت بلدیدبگید😭مردم ازفکربهش   بی توو اسمت عزیزم‌❤  اینجاخیلی سوت و کوره ❤ولی خب عیبی نداره❤ دل من خیلی صبوره ❤ صبوره...!❤❤
ببخشیداون تست عقیمی برای زن رو میسه دختراهم‌امتحان ننن؟یعنی پرده پاره‌نمیشع اگه سیربذاریم؟

چرا میشه نباید چیزی و داخل کرد

تاپیک :مانکن های 1400 🌻سرگروه گروه رز زرد🌻وزن فعلی76⭐هدف اول74⭐دوم72⭐سوم70🌠

نمیدونم والا 

امتحان نکنی بهتره

اگر حاجت داری ، چله ی زیارت عاشورای آیت الله حق شناس رو بگیر.درصورتی که همراه با مراقبه باشه امکان نداره حاجت نگیری. طریقه ختم چله، پیامهای کسانی که حاجت روا شدند و شماره برای گرفتن نایب تو کا نا لی که توسط شاگرد آیت الله حق شناس اداره میشه گذاشته شده. برای وارد شدن در کانال سرچ کنید دوستداران آیت الله حق شناس و مجتهدی.دروغه هرکی بگه من مراقبه داشتم ولی حاجت نگرفتم.اگرچله رو گرفتید به یاد منم باشید و برام دعا کنید  .یاعلی🤚🌺
نمیدونم والا  امتحان نکنی بهتره

باشه مرسی

خانماخواهشا اگر کسی یا خودتون از گلوتاتیون استفادا کردیدبیایدتاپیکم بهم بگید خواهش میکنم😭اگرهرراه وروشیم واسه سقیدی بدن وصورت بلدیدبگید😭مردم ازفکربهش   بی توو اسمت عزیزم‌❤  اینجاخیلی سوت و کوره ❤ولی خب عیبی نداره❤ دل من خیلی صبوره ❤ صبوره...!❤❤
نکن عزیزم اینکارو  وقتی متاهل شدی پیگیر باش از طریق دکتر  

باشه عزیزم

مرسی