2777
2789

پسر من دو روز دیگه هفت ماهه میشه از چهار ماه و نیم کمکی رو شروع کردم براش

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبحالتون من هنوز خیلی وقت دیگه مونده

سینه هام از بسگی شیر خورده میسوزه کاش زودتر غذا خور میشد😫😫

💜عضو گروه بنفش مانکن های زیبا💜وزن شروع ۸۱/۱۰۰☹️وزن تاریخ ۱۴۰۲/۷/۳  ۷۸/۸۰۰🤕وزن فعلی ۷۶/۹۰۰😍 وزن هدف ۶۳💪🤩
پسر من دو روز دیگه هفت ماهه میشه از چهار ماه و نیم کمکی رو شروع کردم براش

ایوووووول.خوشبحال نینیت که مامان ب این زرنگی داره...

چیا دادی؟؟؟دختر من ۷ ماهس ولی فقط ب مقدار کم فرنی دادم ازین ب بعد میخوام شروع کنم ..

شما چیا دادی و الان ک ۶وتموم کرده چی میدی؟؟؟؟

خوشبحالتون من هنوز خیلی وقت دیگه مونده سینه هام از بسگی شیر خورده میسوزه کاش زودتر غذا خور میشد😫😫

اللااااااااهی عزیزم.دختر من شیر خشکیه...بازم خووشبحالت ک شیر خودتو خورده😥😥

ایوووووول.خوشبحال نینیت که مامان ب این زرنگی داره... چیا دادی؟؟؟دختر من ۷ ماهس ولی فقط ب مقدار کم ف ...

اونجور که دکتر به من برنامه غذایی داد از چهار ماه به مدت یک ماه و نیم فرنی دادم با دستوری که دکتر داد یعنی یه قاشق مرباخوری آرد برنج و نصفش شکر نصف لیوان آب رو پختم بعدش بهش یه پیمانه شیر خشک و یا چهار تا قاشق غذاخوری شیر خودمو اضا فه میکردم الان دیگه بهش سوپ میدم با برنج یا جو و گوشت و هویج و سیب زمینی پوره هویج و یا سیب بخار پز شده و پوره سیب زمینی خیلی دوست داره مخصوصا پوره سیب واقعا عاشقشه موز هم گاهی بهش میدم خیلی دوست داره تو همه غذاهاش هم به مقدار زیاد روغن زیتون میریزم که یبوست نگیره به سوپش بعد چهار روز دکتر گفت جعفری و اینا اضافه کن گاهی هم سرلاک میدم خیلی دوست داره

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
اونجور که دکتر به من برنامه غذایی داد از چهار ماه به مدت یک ماه و نیم فرنی دادم با دستوری که دکتر دا ...

خدا خیرت بده....

چ خوب ک زود شروع کردی الان بچت همه چی میخوره.....

سوپ رو چطوری درست کردی؟؟برای اوایل ک میخواستی سوپ بدی؟.

حریره ندادی ن؟؟؟؟؟

اونجور که دکتر به من برنامه غذایی داد از چهار ماه به مدت یک ماه و نیم فرنی دادم با دستوری که دکتر دا ...

منم امروز پوره سیب دادم خورددددد.سیب خام دادم...سیب رو هم باید بخار پز کرد مگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خدا خیرت بده.... چ خوب ک زود شروع کردی الان بچت همه چی میخوره..... سوپ رو چطوری درست کردی؟؟برای او ...

گفتم که سوپ رو برای اولین بار هویج و گوشت و سیب زمینی و جو پرک یا برنج گفت دکتر بدم بهش 

چرا یکی دوبار حریره دادم بهش خیلیم دوست داره منتها خیلی سخته😬

منم امروز پوره سیب دادم خورددددد.سیب خام دادم...سیب رو هم باید بخار پز کرد مگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نه هم بخار پز میشه بدی هم خام من خام تو این عصاره خوری ها میریزم میدم دستش ولی بخار پز خیلی خوشمزه میشه راستی من گاهی ماست هم میدم

گفتم که سوپ رو برای اولین بار هویج و گوشت و سیب زمینی و جو پرک یا برنج گفت دکتر بدم بهش  چرا ی ...

اگه وقت داری برام بگو که چطوری درستش میکنی حریره رو....دمت گرررررم.

ایسالا دخترت سااااالم و تپلی و خوشگل زیر سایه پدر مادر باشه.....خداسلامتی بده 

نه هم بخار پز میشه بدی هم خام من خام تو این عصاره خوری ها میریزم میدم دستش ولی بخار پز خیلی خوشمزه م ...

بخار پز چطوریه؟؟؟آب پز میکنی؟؟؟؟

ینی باید سیب و آب بریزی تو قابلمه بپزه؟؟؟