یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ایوووووول.خوشبحال نینیت که مامان ب این زرنگی داره... چیا دادی؟؟؟دختر من ۷ ماهس ولی فقط ب مقدار کم ف ...
اونجور که دکتر به من برنامه غذایی داد از چهار ماه به مدت یک ماه و نیم فرنی دادم با دستوری که دکتر داد یعنی یه قاشق مرباخوری آرد برنج و نصفش شکر نصف لیوان آب رو پختم بعدش بهش یه پیمانه شیر خشک و یا چهار تا قاشق غذاخوری شیر خودمو اضا فه میکردم الان دیگه بهش سوپ میدم با برنج یا جو و گوشت و هویج و سیب زمینی پوره هویج و یا سیب بخار پز شده و پوره سیب زمینی خیلی دوست داره مخصوصا پوره سیب واقعا عاشقشه موز هم گاهی بهش میدم خیلی دوست داره تو همه غذاهاش هم به مقدار زیاد روغن زیتون میریزم که یبوست نگیره به سوپش بعد چهار روز دکتر گفت جعفری و اینا اضافه کن گاهی هم سرلاک میدم خیلی دوست داره
بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲