2777
2789
عنوان

کیا مثل من بیدارنو خوابشون نمیبره بیاید یه گپی بزنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 77 پست
اره خداراشکر عقد نکردم  تازه تو اینستا با فیک دنبالش میکنم رل هم زده😭 واسه من گریه میکرد بخ ...

الهیی 😔میدونم خیلی سخته ولی سعی کن دنبالش نکنی و خودتو انقدر مشغول کنی که بهش فکر نکنی 

دلم میخواد ساعت ها با یکی حرف بزنم بدون اینکه یادش بمونه چی گفتم😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای منم باید تا ۳ منتظر یکی باشم صبح ۶ هم کار دارم باید برم بیرون☹

چرا نمیخوابید پس😂

موافقمم ...منم گاهی از به دنیا اومدنم خیلی پشیمونم همش به مامانم میگم تو که با بابا مشکل داشتی چرا م ...

متاسفانه تاثیرات رابطه والدینمون تو زندگی ما خییییلی فراتره و الانشم چالش های خیلی بزرگی داریم..گره های کور هممون بدحال

شما سعی کن اگه روزی بچه دار شدی سنگ تموم بزاری براش

وای منم باید تا ۳ منتظر یکی باشم صبح ۶ هم کار دارم باید برم بیرون☹

☹وای یاد یه چیزی افتادم...قبل ازدواج با یکی رل بودم سرباز بود هرشب ساعت سه انلاین میشد و به منم میگفت بیدار یمون...دقیقا ده دیقه به سه خوابم میبرد همیشه😅🤣🤣🤣🤣🤣

السلام علیک یا بقیه الله عجل الله تعالی و فرجه                   ....به جمع👈مشق انتظار👉بپیوندید
الهیی 😔میدونم خیلی سخته ولی سعی کن دنبالش نکنی و خودتو انقدر مشغول کنی که بهش فکر نکنی 

اره با فیک هم دنبالش نکنم

چون میدونه با فیک دارمش

شایدم میخاد منو حرص بده

واقعا عشقو باهم تجربه کردیم

تابستون یواشکی هروز بیرون بودیم حتی شده 5دیقه 

رفیق فاب هم بودیم 

حسودیم میشه کسی جز من دسشو بگیره یا بغلش کنه

دعا کنید که با همسرم خوشبخت بشم تازه نامزد کردیم ❤️.    برای خوشبختی من و همسرم صلوات بفرستین 😘
اره با فیک هم دنبالش نکنم چون میدونه با فیک دارمش شایدم میخاد منو حرص بده واقعا عشقو باهم تجربه ک ...

وای چه قدر سخت 😔

خودتو اذیت نکن باید تمرین کنی که دیگه دوسش نداشته باشی

راحع به آینده 

آینده 

میخام درس بخونم ،منظم تر بشم و ..

ای دختر صحرا نیلوفر 🌾میشه برای رسیدن به آرزوهام و حل شدن مشکلاتم برام دعا کنید🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻    دنیا دیگه مثل من نداره🐚🌺                                 Sahra          🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻
من الان اقدامیم وقتی گاها بعضی چیزا رو میشنوم دلسرد میشم

دلسرد چرا عزیزم اگه شما والدین اگاهی باشین یه ادم سالم و مفید تحویل جامعه میدین

فقط یادت باشه کوچکترین رفتار شما و همسرت زندکی شخصیت اینده بچه رو کن فیکون میکنه