2777
2789

خیلی اعصابم خورد میشه وقتی میبینم اطرافیانم ی کاری یا چیزی ازم میخوان من زود براشون انجام میدم یا بی منت اینکارو میکنم بعد نوبت اونا که میرسه یا پشت گوش میندازن و براشون مهم نیست یا کلا انجامش نمیدن

چرا آدما انقد بی چشم و رو شدن😑

شما هم تجربه همچین موردیو دارین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیاد پیش اومده، ببین با هرکسی عین خودش باش، من از خودشون یاد گرفتم جلوی روت لبخند میزنن اما پشت سر چشم دیدارت ندارن، منم جلوشون لبخند میزنم اما در کل اهمیتی نمیدم

از اینکه خودم هستم، خوشحالم.  
اره من همیشه سعی میکردم ادمارو راضی نگه دارم از خودم ولی خیلی وقته ک هر چی میشه میگم به ک.... 😂 😌

نکه بخام راضی نگه دارما ولی مثلا خب دوستامن خودم خوشحال میشم اگه کاری از دستم بر میاد براشون انجام بدم اخه اگه هوای رفیق یا نزدیکانت نداشته باشی کی داشته باشه پس😐😑

همینه که ادما انقد تنها شدن بخدا😕

ولی خب ازونورم میبینم اونا حاضر نیستن ی کار ساده کوچولو انجام بدن خیلی اعصابم خورد میشه😐😑

بله کلا عیر خدا از کسی چیزی نخواه شما خودتم نمیگم به دیگران خوبی نکن ولی بیشتر از توانت خوبی نکن که ...

منم ب این نتیجه رسیدم واقعا تو دنیا جز خدا و پدر و مادر کسی وجود نداره فاتحه بقیه آدمارو از دم باید بخونی متاسفانه ولی این خیلی بده عملا مرگ رفاقت و انسانیته😑

نکه بخام راضی نگه دارما ولی مثلا خب دوستامن خودم خوشحال میشم اگه کاری از دستم بر میاد براشون انجام ب ...

خب دیگه همینطوری بودم خوشحال میشدم جدی 

ولی الان یکی یه کاری میخواد یا میخواد درد و دل کنه بهانه میارم چون جدی ندیدم واسه من وقت بزارن

°accept yourself°

استارتر قبل از انجام کاری برای بقیه به خودت یاداوری کن برای رضای خدا انجام میدی؟

ممکنه  جواب کار خوبتو ندن آیا بازم انجام میدی؟

پیامد نوعدوستی قدرنشناسی هست همیشه یادت بمونه

چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت                                                 که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را