2777
2789
عنوان

سقط نکنید

896 بازدید | 97 پست

الان خیلیا تو دوران عقد حامله میشن و میخوان سقط کنن 

خیلی اشتباهی بزرگی میکنن 

من ی ماه بعد عروسیم حامله شدم خیلی م خوشحال بودم اصلا ب فکر سقط نبودم ی شب با شوهرم دعوای بدی کردیم و من تصمیم گرفتم بچمو سقط کنم میخواستم شوهرم بترسه رفتم جلوی شوهرم انقد بپر بپر کردم شربت دیفن هیدارمین تو خونه داشتم خوردم البته شوهرم نفهیمد بعدش بشدت پشیمون شدم و بعد چن هفته فهمیدم رشد بچه متوقف شده تو ۴ هفته و پوچ بوده کورتاژ کردم خیلی وحشتناک بود 

الان دوساله منتظر بچه ام دوتا هم سقط کردم ینی مشکل داشتن الان خیلی پشیمونممم توبه کردم ولی چ فایده پشیمونی من سودی نداره دیگه:)🥺 امیدوارم خدا منو ببخشه 

خسته تر از آنم ك بگویم ب چ علت:)!
عزیزم هر کی طبق شرایط خوشد نه منی که تو عقد سقط کردم باید بگم سقط کنید نه شما هر کی‌طبق‌شزایط خود ...

درسته گلم 

ولی میخواستم بگم هدیه خدارو پس ندین بهش مادر شدن خیلی نعمت بزرگیه :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم هر کی طبق شرایط خوشد نه منی که تو عقد سقط کردم باید بگم سقط کنید نه شما هر کی‌طبق‌شزایط خود ...

اگه شرایط نداره از قبل باید فکرشومیکرده،نمیتونه بعد بسته شدن نطفه بکشه

مادرم با حجابم میگذارم مرهمی بر زخم تو...

عزیزم شما هنوز ۲۰ سالته فرصت زیاد داری

ولی از این به بعد حواست باشه از این کارا نکنی

منم بچه دومم رو پشت سر هم باردار شدم همه ی خانواده شوهرم میگفت سقط کن و من انجام ندادم الان خداروشکر میکنم سقط نکردم

شرایط آدما متفاوته

من توی دوره نامزدی باردار شدم (نگید چقدر هول بوده ۵و۶ سال زمان‌طولانی‌ای بود)

و هردومون تصمیم داشتیم نگهش داریم چون تنها زندگی می‌کردیم و مستقل بودیم و از لحاظ روحی هم آمادگیش رو داشتیم ولی برخورد اطرافیان وحشتناک بود و از طرفی چون ناخواسته بود و بی‌برنامه بود حس کردم شاید مشکلی داشته باشه بخاطر همین سقط کردم و الان پشیمون نیستم

.

ان شاا... خدا دامن همه کسایی که بچه میخوانو سبز کنه.من تازه بچه دار شدم و چه حس قشنگیه

ان شاءلله عزیزدلم

مبارک باشه خوش قدم باشه براتون سالم دنیا بیاد 😍⁦❤️⁩

عزیزم شما هنوز ۲۰ سالته فرصت زیاد داری ولی از این به بعد حواست باشه از این کارا نکنی منم بچه دومم ...

اره میدونم ولی شوهرم خیلی بچه دوست داره شرایطمونم اوکیه اطرافیانم ک هی زخم زبون میزنن

خداروشکر عاقل بودی سقط نکردی عمرش طولانی باشع ان شاءلله