2777
2789

به نظرمن deborah driggs که مدل موزیک ویدیوهای بلا و دختر آتیش پاره اندی و کوروس بود.در بین تمام موزیک ویدیوهای ایرانی مدلی به زیبایی و جذابیت ایشان ندیدم.البته ناگفته نماند که او مدل بین المللی است ودر  در چند تا فیلم هالیوودی هم بازی کرده.درود به آقای امیرقاسمی(کارگردان آن موزیک ویدیوها)برای انتخاب چنین مدل بی نظیری.حالا شما نظر بدین

منم دقیقا همین نظرو دارم 

من تمام هستیم را در نبرد با سرنوشت " در تهاجم با زمان آتش زدم ، کشتم" من بهار عشق را دیدم ولی باور نکردم " یک کلام در جزوه هایم هیچ ننوشتم " من زمقصد ها پی مقصودهای پوچ افتادم " تا تمام خوبها رفتند و خوبی ماند در یادم "  من به عشق منتظر بودن همه صبر و قرارم رفت . بهارم رفت . عشقم مرد . یارم رفت

فقط کار الکس فرا

با خواننده هایی مثه کامران هومن معمولا کار میکنه

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکرکن یه درصد اسم مدل یا اهنگ یادم مونده باشه

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

وای چه اطلاعاتی دارین من فقط نگا می کردم بعدم قیافه هاشون یادم می رفت😆😆ولی اون دختره که چشم بادومی بود با منصور قرارمون یادت نره...خوب یادم مونده نمی دونم چرا برام جذاب بود😆

وای چه اطلاعاتی دارین من فقط نگا می کردم بعدم قیافه هاشون یادم می رفت😆😆ولی اون دختره که چشم بادومی ...

چون اون موقع گزینه های رو میز اندک بود،تو به همون بسنده کردی،اسمش مریم بود

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
وای چه اطلاعاتی دارین من فقط نگا می کردم بعدم قیافه هاشون یادم می رفت😆😆ولی اون دختره که چشم بادومی ...

ممنون  گلم.من چون خودم کارگردان هستم،در هنگام دیدن فیلم و موزیک ویدیو به تمام این موارد دقت میکنم کارگردانی و فیلمبرداری و تدوین و مدل موزیک ویدیو و..بله،مدل موزیک ویدیوهای منصور هم خوب بود.نامش candise neil است.  

البته نامی که در موزیک ویدیو به او دادند مریم است.نام اصلیش candise neil است.

ااا من شنیده بودم تو مصاحبه گفته اسمم مریمه!

فقط کار الکس فرا با خواننده هایی مثه کامران هومن معمولا کار میکنه

بله او هم موزیک ویدیوهای خوبی را برای کامران و هومن ساخته.ولی بهترین کارگردان موزیک ویدیوهای تاریخ موزیک ویدیوهای ایرانی قطعا آقای امیرقاسمی است.شما ببینیدتمامی کارگردانی مثل کوجی زادوری و دیوید ویکتوری که  بعدها به کارگردانهای شاخصی در موزیک ویدیوتبدیل شدند  کارشان را ابتدا با آقای امیرقاسمی شروع کردند و اول مدیر فیلمبرداری او بودند.مثلا نگاه کنید به موزیک ویدیوهای فرفره های بیباد منصور،بازگشت لیلا فروهر،پنجره معین و ...تمامی آنها توسط آقای امیرقاسمی ساخته شده و شاهکار است.

چند وقت پیش همین اندی یک موزیک ویدئویی با عنوان جان جانان منتشر کرد. مدل برام خوب بود. آخرشم وقتی اسم های عوامل موزیک ویدئو رو آورد ، اسم کوچیکش امیلی بود. حالا هر کاری کردم فامیلش رو نفهمیدم ! شما میدونید؟

چند وقت پیش همین اندی یک موزیک ویدئویی با عنوان جان جانان منتشر کرد. مدل برام خوب بود. آخرشم وقتی اس ...

نه عزیزم،من هم نمیدانم.چون در تیتراژ آخرش فقط امیلی نوشته شده.البته یک کار دیگر هم میتوانید انجام دهید،میتوانید از کارگردان آن موزیک ویدیو(آقای کوجی زادوری)بپرسید.من شماره ایشان را داشتم.میگردم در دفتر تلفن پیدا میکنم و به شما میگویم.فقط خدا کند که شماره شان عوض نشده باشد.چون برای چند سال قبل است.