2777
2789

تو یه مجلس عذا قراره حلوا بپزم اما اصلا بلد نیستم چون نه حلوا دوست دارم نه تا حالا پختم الانم یه جورایی مجبورم بپزم کیا استادن تو این کار کمکم کنن اینو امروز پختم خیلی گلوله گلوله شده مشکل از چیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حلوا گندم؟ چرا این رنگی😏

«وقتی بچه هستی، مدام از تو می‌پرسند: «حالا فرض کنیم همه‌ی مردم خودشون رو انداختن توی چاه. تو هم باید این کار رو بکنی؟». وقتی بزرگ می‌شی ماجرا فرق می‌کنه. آدم‌ها بهت می‌گن: آهای. همه دارن می‌پرن تو چاه. تو چرا نمی‌پری؟!

چه حلوایی درست میکنی؟تعداد مهمونات چقده؟اگه درحد ۲۰ ۳۰ نفره حلوا شیر درست کن.اگر نه حلوا معمولی درست کن.فقط شیره رو یهو نریز کم کم بریز و هم بزن

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا

[QUOTE=183886606]چه حلوایی درست میکنی؟تعداد مهمونات چقده؟اگه درحد ۲۰ ۳۰ نفره حلوا شیر درست کن.اگر نه حلوا معمولی درست ...[/QUOTEتقریبا ۳۰ نفر میشن حلوای شیره با معمولی فرق داره؟

[QUOTE=183886606]چه حلوایی درست میکنی؟تعداد مهمونات چقده؟اگه درحد ۲۰ ۳۰ نفره حلوا شیر درست کن.اگر نه ...

حلوای شیره ک فرق داره ولی من منظورم از شیره ،شکر و اب و زعفران شما بود که قبلشجوشونده و غلیظش کرده بودی

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا