2777
2789
عنوان

مگه همه باید برن اکوی قلب جنین؟

90 بازدید | 9 پست

جدیدا خیلی از اطرافیانم میرن ولی من نرفتم دکترمم نگفت برو.باید رفت؟؟؟

من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤

اصا نشنیدم که😓

من بچمم دنیااومد 

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان که نباید بری ماه اخر میری چکاپ میشی برای زایمان طبیعی

طبیعی نخوای باشی نمیری ینی؟اکوی قلب چ ربطی ب زایمان طبیعی داره

من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤
ی لکه سغید رو قلب بچم بود برا همین دکتر فرستادم اکو قلب جنین

توانومالی لکو دیدی؟

طبیعی نخوای باشی نمیری ینی؟اکوی قلب چ ربطی ب زایمان طبیعی داره

درست نمیدونم 

اگه جواب اکو خوب باشه زایمان طبیعیه

واگه خوب نبود چند بار تکرار میشه واگه بازم خوب نبود سزارین میشن

درست نمیدونم  اگه جواب اکو خوب باشه زایمان طبیعیه واگه خوب نبود چند بار تکرار میشه واگه بازم ...

اشتباه داری میگی همچین چیزی نیست اصلا ربطی نداره 

اشتباه داری میگی همچین چیزی نیست اصلا ربطی نداره 

اگه اکو خوب نباشه

به معنی اینکه جنین مدفوع کرده

یا بند جفت دور گردنش پیچیده 

یا کلا مشکل قلبی داره 

بخاطر همین سریع سزارین میکنن