2777
2789
عنوان

یه سوال مهم

429 بازدید | 7 پست

دوستای گلم میشه بگید ممنوعیت خروج از شهر وجود داره؟؟؟

یا مثلا جریمه ؟؟؟

یکی از دوستامون ازشمال قراره هفته ایی دیگ بیاد لرستان

ممنون میشم جواب بدید

بعدمرگ تنها قسمت چپ مغز است که تا ۸دیقه زنده میماند و تمام گذشته را بصورت یک خواب مرور میکند،آن لحظه برای آخرین بار به یادم خواهی آمد💔                                             ولی خدایی آدم که دلش میشکنه تازه یاد میگیره زندگی کنه✋

بله هست خروج از شهر نارنجی ۵۰۰ جریمه

چـادرِ مـن نـه بـرای نشـان دادن فقـر در سریـال هـای کشـورم است … نـه لبـاس متهمـان ِ دادگـاه و زنـدان هـا … چـادر مـن تـاج بنـدگـی مـن است … سنـد زهـرایی بـودنـم را امضــا میکنـد …!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله هست خروج از شهر نارنجی ۵۰۰ جریمه

ممنونم ک جواب دادید

بعدمرگ تنها قسمت چپ مغز است که تا ۸دیقه زنده میماند و تمام گذشته را بصورت یک خواب مرور میکند،آن لحظه برای آخرین بار به یادم خواهی آمد💔                                             ولی خدایی آدم که دلش میشکنه تازه یاد میگیره زندگی کنه✋
بله هست

ینی تا جریمه رو ندن اجازه خروج نمیدن؟

ینی تا جریمه رو ندن اجازه خروج نمیدن؟

اونو نمیدونم خالم ایناه م وامدن شهرستان الان منتظرن تا این منع تردد رفع بیشه میگه هم جریمه میکنن دفعه دوم ماشین میخوابونن

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081
اونو نمیدونم خالم ایناه م وامدن شهرستان الان منتظرن تا این منع تردد رفع بیشه میگه هم جریمه میکنن دفع ...

تا کی هست نمیدونی؟؟دوست من جمعه میخواد حرکت کنه ۱۲شب ب بعد

تا کی هست نمیدونی؟؟دوست من جمعه میخواد حرکت کنه ۱۲شب ب بعد

نه والا

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081