2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مستقل و شاغلم .وابستگی مالی که نداشته باشی راحت میتونی اون مرد را بندازی از زندگیت بیرون 😊

من نه تپلم نه چاق ...۱۷۰ قد و ۵۹ وزن دارم .مانکنم و ورزشکار .ولی سه کیلو لپ دارم 😂.اطرافیانم صدام میزنن مهشید تپلی 😁 برخی کاربران هم وقتی ازم دلخور میشن و میخوان جبران کنن بهم میگن برو خپل چاق 😂 نمیدونن که این تپلی  پسوندی هست که شوهرم برام گذاشته و خیلی دوستش دارم 

بستگی به طرف مقابل داره بعضیا واقعا کارشونه خیانت کردن بعضیا حالا ی اشتباهی کردن و خیلیا میبخشن ولی من خودم دیگه نمیتونم تحمل کنم این ادمو چون از چشمم می افته پس حذفش میکنم ادمی که شایستگی بودن در کنار منو نداره

کاش امریکا متولد شده بودم ب امید روزی ک پذیرش بگیرم و برم برای همیشه 🇺🇸

مجردم

از زندگیم حذفش میکنم ابروشم میبرم

یکی از اقواممون طلاق گرفتن...مرده بعدش راحت زمدگی کرده و زنه رو همه سرزنش کردن و گفتن که چرا طلاق گرفتی ناسازگار بودی

اما خانومه به مادرم گفته بود که خیانت میکرد مرده....

به نظرم اینجورر مواقع باید ابرو طرف رو برد 

تیکر کنکور💊💉پرستار می شوم💉💊

من که خداروشکر جدا شدم 

ولی بعد طلاقم از زندگی کردن صدبرابر میترسم با خودم میگم  اگه ازدواج مجدد بکنم که نکنه باز انتخاب اشتباه بکنم که نکنه باز همون اش و همون کاسه باشه و هزارتا فکرخیال دیگه یه جورایی خسته شدم از حرف حدیث شنیدن😔

خدایا به قلبم آرامشی بده از جنس خودت 😔❤
عزیزم وابستگی مالی ک چیزی نیست وابستگی احساسیو کجا دلمون بزاریم😐💔

وابستگی به آدم خائن اسمش تله بی ارزشیه ...باید درمانش کنی...

اونهایی که خیانت میبینن و تو این سایت مطرح کردن اکثرا تامین مالی نبودن و وابسته

من نه تپلم نه چاق ...۱۷۰ قد و ۵۹ وزن دارم .مانکنم و ورزشکار .ولی سه کیلو لپ دارم 😂.اطرافیانم صدام میزنن مهشید تپلی 😁 برخی کاربران هم وقتی ازم دلخور میشن و میخوان جبران کنن بهم میگن برو خپل چاق 😂 نمیدونن که این تپلی  پسوندی هست که شوهرم برام گذاشته و خیلی دوستش دارم