2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه پسر معلول عاشقم شده 

ولی خب من دوسش نداره دلمم نمیخواد باهاش زندگی کنم ولی دلم میسوزه براش اگه باهاش ازدواج نکنم عذاب وجدان میگیرم 😪

اخه من از بچگی از آدم های معلول می‌ترسیدم😔😔

جدا از اینکه معلول دوسش نداره 

حالا اگه باهاش زندگی کنم ترس توی دلم دارم 

اگه هم ازش جدا شم عذاب وجدان دارم 

پسر عمم هم دوستم داره گفته اگه باهاش ازدواج کنی یا با هر کس دیگه زندگیت رو به آتیش میکشم 😪😪😪😪😪😪

نه 😨

خوب الان که نوشته شما رو خوندم مطمئن شدم اشتباه فکر میکنی.عذاب وحدان اصلا تو موضوع شما معنا نداره.شما با جواب مثبت دادن به اون فرد معلول نه تنها به خودت بلکه به اون آدم هم ظلم می کنی.زندگی از روی ترحم محبت نیست عزیزم.عذاب وجدان الکی نداشته باش.اگر بهش بله گفتی عذاب وجدان بگیر.چون یه روز یه جا کم میاری. .مطمئنا به اون آقا بگی من به خاطر دلسوزی باهات ازدواج میکنم صد سال راضی نمیشه.قید پسر عمت رو هم کلا بزن.آدمی که انقدر خودخواهه که برای خواسته خودش حاضره زندگی شمارو به آتیش بکشه.شما رو دوست نداره.فقط به فکر خودشه و شوهر مناسبی برای شما نمیشه.