2777
2789
عنوان

تخم مرغ چجوری خوشمزه میشه؟

1304 بازدید | 22 پست

ما همیشه تخم مرغو همزده یا نیمرو، فقط نمک میزدیم و فلفل با گوجه لیمو میخوردیم

کسی تاحالا تجربه نداشته ک ادویه های دیگه بزنه به تخم مرغ و یه مزه جدید ایجاد کنه؟

مثلا زیره، تخم گشنیز، پودر سیر

ریختین؟ چی بزنم خوب بشه؟

فلفل سیاه میپاشم روش معمولا 

خیلی دوست داریم

گاهی با کره درست میکنم اونم خوشمزه اس 

نیمرو  با کره درست شده + بربری😋

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با سس تند یا سس کچاپ یا رب گوجه و خیار شور بخور 

💋🙏❤️هر کی امضامو میبینه برای سلامتی و آرامش منو عشقم یه صلوات بفرسته🍉 🙏                           ..برای شادی روح شایان هم یه صلوات بفرستين..

املت 

با رب

پودر سیر

رب 

فلفل

گوجه 

فلفل دلمه 

قارچ 

و پیاز  عالیییی میشه 

اول پیاز سرخ کن 

بعد ک طلایی شد گوجه و فلفل دلمه گ اضافه کن یکم بعد قارچ بعد ک سرخ شد رب بزن تفت بده بعد فلفل و. پودرسیر و اینا بزن بازم تفت بده و در اخر تخم مرغ هارو بزن 

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 

با برنج و ماس و نوشابه و هویچ بخور  

خوشمزه میشه

براي جور شدن جهيزيه ام صلوات بفرستين😔 خیلی شغل عوض کردم و هیچ فروشی نداشتم🙏🏻 ممنون میشم از هنرم حمایت کنید .پیج روبیکام Artzarigoli.پیج اینستام Artzarigoli🦋💙 کارهای هنری من 🦋💙. عزیزان خرید ندارین حداقل با لایک و اشتراک گذاری ازم حمایت کنید خواهش میکنم🎈⚘ این کار وقت شما رو نمیگیره ولی تو این اوضاع اقتصادی خیلی به من کمک میشه