2777
2789

اوضاتون چطوره؟

چن ووقته باهمین؟

همو دیدین از نزدیک؟

چیا میگین باهم؟چه حرفایی میزنین؟مثلا شروع صحبتتون چجوریا.

میخام از تجربتون برام بگین یه تجدید خاطره ای هم میشه 

عادی ترین چیزارم بگین اگه دوس دارین

میشه ی صلوات برا رسیدن ب حاجتم بفرستین مهربونا   ک با عشقم ب خوبی و خوشی بریم سر خونه زندگیمون  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ندارم 

ولی یه نفر رو دوست دارم تجربه امتحانش ثابت کرده که نباید بهش پا داد و باید مغرور بود بهش هیچ محلی نداد و حرف نزد

قبل از اینکه امضام رو بخونی یه حمد و صلوات مهمونم کن🌱🍃کنکوری ۱۴۰۰اگر موفق شدی راهنماییم کن چطوری موفق بشم .🙏🏻🙂می خوام یه دختر گوگولی باشم که شبا عروسکاش رو می گیره تو بغلش می خوابه 🙂 می خوام بچه باشم تو جامعه ای مشکلات دوبرابر سنمن .آقا من دلم می خواد دختر خونه باشه بچه خونه باشم نه زن خونه 🙂می خوام دغدغم باشه تموم شدن چیپسم و کیک خامه ای هام 😅نه جواب ندادن و نگرانی از ترک کردن کراشم 😶💔 آقا من می خوام جوراب گل کلی بپوشم موهام خرگوشی ببندم بپرم تو آغوش داداش و خانواده ای که هرگز بغلم نکردن 🤦درد می دونی یعنی چی ؟اون قدر نقطه خالی داشته باشی که نمی تونی برای پر کردنشون توازن برقرار کنی 😇امیدوارم حال همه خوب باشه
من اومدم بشنوم و موزم بخورم خخ

من موزم رو خوردم جات خالی😂🤣😜😝🙃😆😁

قبل از اینکه امضام رو بخونی یه حمد و صلوات مهمونم کن🌱🍃کنکوری ۱۴۰۰اگر موفق شدی راهنماییم کن چطوری موفق بشم .🙏🏻🙂می خوام یه دختر گوگولی باشم که شبا عروسکاش رو می گیره تو بغلش می خوابه 🙂 می خوام بچه باشم تو جامعه ای مشکلات دوبرابر سنمن .آقا من دلم می خواد دختر خونه باشه بچه خونه باشم نه زن خونه 🙂می خوام دغدغم باشه تموم شدن چیپسم و کیک خامه ای هام 😅نه جواب ندادن و نگرانی از ترک کردن کراشم 😶💔 آقا من می خوام جوراب گل کلی بپوشم موهام خرگوشی ببندم بپرم تو آغوش داداش و خانواده ای که هرگز بغلم نکردن 🤦درد می دونی یعنی چی ؟اون قدر نقطه خالی داشته باشی که نمی تونی برای پر کردنشون توازن برقرار کنی 😇امیدوارم حال همه خوب باشه

قبلا داشتم چندا 

اره همو دیدیم 

چرتو پرت 😂😂والا ک اگ جز این چیز دیگه ای با دوس پسرام گفته باشم 😂

چن ماه پیش کلا پسر بازیو گذاشم کنار ولی خیلی زود سمت این کارا رفتم خیلی زودم دیگه ول کردم 

از یازده سالگی رفتم تو این کارا تا سیزده سالگی الان چهارده سالمه خداروشکر با پسری رابطه ندارم😍

ندارم  ولی یه نفر رو دوست دارم تجربه امتحانش ثابت کرده که نباید بهش پا داد و باید مغرور بود به ...

عشق و علاقه دو طرفه اس .نمیدونم بعضی از شما دخترا چه فکری میکنید .خب پسرا هم یه ظرفیتی دارن .یه غروری دارن .نمیشه که اظهار علاقه کنن شما فکر کنی باید ازش دوری کنی اون جذاب بشه. ممکنه جواب عکس بده

ندارم  ولی یه نفر رو دوست دارم تجربه امتحانش ثابت کرده که نباید بهش پا داد و باید مغرور بود به ...

خب بعد اونم چیزی نمیگه که

میشه ی صلوات برا رسیدن ب حاجتم بفرستین مهربونا   ک با عشقم ب خوبی و خوشی بریم سر خونه زندگیمون  
عشق و علاقه دو طرفه اس .نمیدونم بعضی از شما دخترا چه فکری میکنید .خب پسرا هم یه ظرفیتی دارن .یه غرور ...

شما پسری لابد

ببخشید بله

ادم صدبار خودشو کوچیک کنه غرورشو خورد کنه بازم یعنی شماها انتظار دارین ما بیایم جلو؟

من

دوساله باهمیم

و قصد ازدواج

خیلی خوش اخلاق و مهربونه 

هرطور باهام رفتار کنه منم باهاش همونطورممم

۱۰ بار من پیش قدم میشم ۱۱ بار اون🙃

هم رفیقیم و هم عشق

باهم میریم میگردیم خوش میگذرونیم

والا حرف ک زیاد میزنیممممم

یروز بدون خبر از هم  نمیتونیم

طولانی ترین قهرمون ۴ ساعت بود😑😂

والا به این حرف اعتقاد ندارم که اگه سرد باشیم جذبمون میشن چون خودم اینطوریم ک اگ بام سرد رفتار کنه من بدتر میشم

کلا خیلی باهم صمیمی ایممممم 

فاصله سنیمونم ۳ ساله

من ۱۹ و ایشون ۲۳😁