2777
2789

سلام خوشگل خانما خواهرم ماهه اوله قرص روکین مصرف میکنه و لک بینی داره چکار کنه خواهرم بخاطر تنظیمدپریودش میخوره نه جلوگیری چون زود به زود پریود میشه خیلی دکتر رفته گفتن فقط کیست داری 

وقتی میگم تو روحت ناراحت نشید این یعنی  خیلی با پستتون حال کردم 🤣🤣

منم کیست دارم اولین ماهه دارم میخورم فعلا بسته ش تموم نشده. مشکلی برام پیش نیومد. لکا بینی هم ندارم. ولی روی بعضیا لکه بینی ایجاد میکنه که اگه زیاد نباشه مهم نیست

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

منم کیست دارم اولین ماهه دارم میخورم فعلا بسته ش تموم نشده. مشکلی برام پیش نیومد. لکا بینی هم ندارم. ...

ممنون عزیزم به نطرت میتونه الان ال دی بخوره الان ۱۴ روززه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم به نطرت میتونه الان ال دی بخوره الان ۱۴ روززه

نمیدونم گلم. من فقط طبق نظر دکترم قرص میخورم

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

سلام من دوفاستون میخوردم ولی از اول فروردین افتادم به لکه بینی رفتم دکتر گفت روکین بخور حالا ک روکین ...

خواهر من انقد لک بینیش زیاد شد که بی خیالش شد دیگه ال دی ام بهش نمیسازه 

خواهر من انقد لک بینیش زیاد شد که بی خیالش شد دیگه ال دی ام بهش نمیسازه 

سلام عزیزم مشکل کیست خواهر شما برطرف شد منم کیست دارم و قرص روکین میخورم ولی بعد ۱۲ روز لکه بینی دارم خواهر شما چکار کرد؟

واسه حل شدن مشکلاتمون یک صلوات میفرستین
سلام عزیزم مشکل کیست خواهر شما برطرف شد منم کیست دارم و قرص روکین میخورم ولی بعد ۱۲ روز لکه بینی دار ...

سلام عزیزم خواهرم فیبرم داشته و‌مجبور به عمل شد