2777
2789

بیرون دو بار رفتیم هر دو بار منو برد رستوران بیشتر از چیزیکه خواستمم سفارش داد برام 

یه چیزی ام یه بار پیشش گفتم دوسدارم رفت برام گرفتش سورپرایز ۶۰۰ تومن بود 

تولدمم نزدیکای ۵۰۰ خرج کرد 

کتابم چن بار خواستم بهم داد و برامم خرید

ولی مثلا عیدی بهم نداده گفت پول تا نخورده هنوز نگرفتم بعدم که کرونا گرفت هنوز نتونسته بیاد پیشم 

دیگه اینکه یکم حس میکنه باید چند بار بش گفت تا یه چیزو بده نمیدونم چطور بگم 

فقط دل به دل خسیسیش ندیا 

بکن ازش تابدونه باید خرج کنه

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرت خسیسه ؟ چطور بکنم بدم میاد هی بگم

ازنظرمنکه خسیس نیست  آخه بازم خوب واست خرج میکنه

شایدد ازروندانستنه که خرجت نمیکنه

منظورم ازبکن اینه که بهش بگو هرچی میخای بخره یاگفت اینوبخریم گرون بود یافلان نگو گرونخ بزاربخره

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
ازنظرمنکه خسیس نیست  آخه بازم خوب واست خرج میکنه شایدد ازروندانستنه که خرجت نمیکنه منظورم ...

مثلا یه بار بم گفت اگه خواستی بگو خودم برات بخرم روم نمیشه بگم چون عقد نیستیم  بنظرت بگم ؟ پسرعمومه 

مثلا یه بار بم گفت اگه خواستی بگو خودم برات بخرم روم نمیشه بگم چون عقد نیستیم  بنظرت بگم ؟ پسرع ...

آره بگو بزارعادت کنه حالا الانم نمیگی بعد عقد خواهشا پرروش نکن میشه مث بابای من که پول زورم به زورمیده🤕

اگر واقعاً نامزدته و میخوای باهاش ازدواج کنی و شریک زندگیت بشه، باید خیلی بیشتر دقت کنی تو رفتارت.

همون طور که تو نگرانی خسیس باشه، احتمالا اونم نگرانه که شما بی فکر نباشی و پس فردا حواست به جیبش نباشه و هرچی درمیاره حیف و میل کنی.

من طبق تجربه گفتم. چون شوهر من تو عقد و اوایل عروسی خییییییلی سخت گیری میکرد تو خرج کردن.

ولی الان راحت تر میگیره چون منو شناخته

فرزندان امروز، سربازان امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف، ان‌شاءالله    
اگر واقعاً نامزدته و میخوای باهاش ازدواج کنی و شریک زندگیت بشه، باید خیلی بیشتر دقت کنی تو رفتارت. ...

بی فکر که نه نیستم وضع مالی خودمونم خوبه . پسرعمومم هس . شناخت داره ازم . دوسدارم دست به خرج باشه خوشم میاد