2777
2789
عنوان

به عنوان یه مادر وخانوم خانه دار ادامه تحصیل بدم+نظر سنجی

| مشاهده متن کامل بحث + 1621 بازدید | 30 پست
اره خب بازار کار که اصلا نیست

ارع پسر خالم فوق داره دار مسافر کشی میکنه و چقد زحمت کشید چقد درسش خوب بود الان خرج خوانوادشو نمیتونه در بیارع من میخام برم دنبال ی حرفه ک هم زودتر ب نتبجه برسم هم ایندم تضمین بشه ترجیح میدم جسمم خسته بشه تا روحم پای ی مشت کتاب ک تو زندگیمون هیچ وقت ب دردمون نخوردن

۲۲سالمه عزیزمـ ولی موندم که اگر بخوام ادامه تحصیل بدم چه رشته ای رو برم

خب اگه کنکور قبولشی سال دیگه  احتمالا تو سن بیست وهفت سالگی وارد بازار کار میشی نهایتش تا سه یا چهار سال حالت خوبش امکان جذب داری بری خیاطی ارایشگری اینا تا یه سال بعد تقریبا وارد بازار میشی میتونی شروع کنی حالا خودت سبک سنگین کن می ارزه یا نه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله حتما کیفیت مادری یک خانم تحصیل کرده خیلی فرق داره

بعد این خانوم باید ۴ سال بخونه برا لیسانس بعد اونم شاید کار اومد گیرش افتاد سر کار بعد اون وقت کیفیت مادریشون چجورع؟؟؟

ارع پسر خالم فوق داره دار مسافر کشی میکنه و چقد زحمت کشید چقد درسش خوب بود الان خرج خوانوادشو نمیتون ...

مثلا چه کاری منکه هرچی فکر میکنم به نتیجه نمیرسم

سلام واسه حاجت رواییم دعای خیر کنید مرسی دوستان

منم قبلا خیلی تعصب الکی داشتم رو درس ک اره اله باید بخونم ب جایی برسم پول در بیارم برا خودم کسی بشم اخرش ب این نتیجه رسیدم ک بجز پول خرج کردن چیزی توش نبودع و زمانی از درس نتیجه میگیرم ک سنی ازم گذشته نگید ک برا سواد خود امدع ک باید درس یخون ک بنظرم ربطی نداره حالا عزیرم هرچه خود دانی

بعد این خانوم باید ۴ سال بخونه برا لیسانس بعد اونم شاید کار اومد گیرش افتاد سر کار بعد اون وقت کیفیت ...

به نظر شما چکار کنه بهتره ؟

ایشون نگفت قصدش کار کردن هست

مادری یه آدم تحصیل کرده فرق داره چون بیشتر توی اجتماع بوده

غالبا بچه نگاه میکنه به مادر دیپلم میگه خب من لیسانس بخونم از والدینم جلو زدم کافیه ولی بچه ی مادری که تحصیلات بالاتر داره به اندازه مادرش بخونه راضی نمیشه

از طرفی مادری که خودش دانشگاه دیده بهتر میتونه بچه اش رو توی مسایل انتخاب رشته ‌‌و دانشگاه و مسایل اجتماعی اش کمک کنه تا کسی که فقط دبیرستان دیده و‌ تجربه محیط مختلط نداشته 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

به نظر شما چکار کنه بهتره ؟ ایشون نگفت قصدش کار کردن هست مادری یه آدم تحصیل کرده فرق داره چون بیشت ...

عزیزم این همه ادم ک برای اجتماعی بودن...نرفتن دانشگا و کلی زحمت بکشن ودرس بخونن پس برا کارع حالا جدا از اونا ک فقط مدرک میخان برای پز دادن بعد الان دیه هیچ کسی نی ک اجتماعی نباسه چون چ بخای چ نخای تو اجتماع سرو کار داری پس همه اجتماعی هستن و الانم این خانوم از نسل جدیدع و ب اندازه کافی میتونع موثر باشع تو تربیت بچه اش و ی چیز دیگه ما تو فامیلامون ی سخصیو داریم ک پدر و مادرش بی سواده پسرشون شده نماینده شهر تو مجلس صدتا کار داره و خارجم تحصیلاتشو تموم کرد پ ربطی ب میزان تحصیلات ندارع

من فکر میکنم نظرات ما متفاوت هست

ارع منم قبلا همین فکرو میکردم کسی اینجور باهم حرف میزد نابود میشدم ولی بخدا با گذشت زمان فهمیدم ک فقط خودمو از خوشی زندگی انداختم این طرز فکر منه وای اکثریت هم نظر منن 

ارع منم قبلا همین فکرو میکردم کسی اینجور باهم حرف میزد نابود میشدم ولی بخدا با گذشت زمان فهمیدم ک فق ...

باشه اکثریت هم نظر شما باشند ولی من هم تا حالا ندیدم کسی تحصیلات خوب داشته باشه و  بیکار باشه یا بگه تحصیلات بده 

باشه اکثریت هم نظر شما باشند ولی من هم تا حالا ندیدم کسی تحصیلات خوب داشته باشه و  بیکار ب ...

ارع مردم خوشی زده زیر دلشون نشستن خونه میگن کار نی فقط خاستن زحمت بکشن ک بشینن تو خونه بخورن 😂پس این همه بیکار ک تو جامعه هیت از خوشی زیادیه و میگن بیکاریمو ...😂

ارع مردم خوشی زده زیر دلشون نشستن خونه میگن کار نی فقط خاستن زحمت بکشن ک بشینن تو خونه بخورن 😂پس ای ...

گفتم که نظرات ما فرق دارند

و مسلما این سایت و این جهان برای هر دوی ما و نظراتمون جای  کافی داره