2777
2789
عنوان

به دعای مخصوصتون نیاز دارم :(

49 بازدید | 11 پست

لطفااااا هرکسی میخونه این تایپیک رو به زبون خودش برام هرجوری که میدونه دعا کنه...خیلی سردرگم شدم یه مشکلاتی برام پیش اومده که خیلی از زندگی خستم...توروخدا دعام کنین

در پس هر طوفان زندگی آرامشی خدایی جاریست💞همیشه #ایمان داشته باش به هرچه باور داشته باشی همان میشود😍🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر براتون ذكر يونسيه خوندم

شما هم لطفا برام دعا كن

تو جاده هستم و با شوهرم قهرم

اونم داره با ٢٠٠ تا سرعت ميره 

ميترسم تصادف كنيم

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
استارتر براتون ذكر يونسيه خوندم شما هم لطفا برام دعا كن تو جاده هستم و با شوهرم قهرم اونم داره با ...

وای اخی عزیزدلم نگران‌نباش دعا میکنم برات سعی کن شوهرتو اروم کنی صلوات بفرست

در پس هر طوفان زندگی آرامشی خدایی جاریست💞همیشه #ایمان داشته باش به هرچه باور داشته باشی همان میشود😍🥰
ان شالله تنت سالم دلت خوش لبت خندون باشه ان شالله دلی که قسمتت نیست خدا به دلت نزدیک نکنخ   ...

ممنونم عزیزم😔

استارتر برات ۳۰ تا صلوات فرستادم انشالله که حاجت روا بشی برای منم دعا کن 🤲⁦♥️⁩

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)
استارتر برات ۳۰ تا صلوات فرستادم انشالله که حاجت روا بشی برای منم دعا کن 🤲⁦♥️⁩

ممنونم گلم منم صلوات میفرستم برات.🌈💙

ممنونم گلم منم صلوات میفرستم برات.🌈💙

ممنونم عزیزم 😘⁦❤️⁩

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)
چجوری؟؟؟

هرشب تا ۱۵ شب وقتی همه خوابن قلم و کاغذ بردار بنویس سلام من.......هستم از فرشته نگهبانم کمک می خواهم که......آخرش از خدا و واسطه عزیزش فرشته نگهبانت تشکر کن بذار لای قرآن هیچکس هم نباید متوجه بشه نامه ها سرشار از انرژی مثبت باشه 

هر دعا یا ذکری چیزی خواستین در خدمتم😊