2777
2789
عنوان

ببه نظرتون من حسودم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی خییل بیشعوره مثلا این رو بگم بچه هاش کارهایی میکنن  و مهمون یهایی میرن که ما نمیکنیم نمیخوام چیزی بگم اما خوب یه جورهایی بی بند و بار گونه 

حالا کاری ندارم به اینش 

همین بچه یه بار به من گفت خط چشم کشیدن بلد نیستم من هم بهش یاد دادم 

مامانه رفته بود تو فامیل گفته بود بچه های من اهل این کارها نبودن این از راه داره بدرشون میکنه با این کار ها 

یا مثلا میومدن خونه ما به مامانم میگفت تو رو خدا ماهواره ات رو خاموش کن بچه من این چیزها رو ندیده 

حالا 

دختر خانوم تو 17 سالگی اهل دوست پسر و مشروب و پارتی 

همه رو هم مامانه میدونه 

نه شما حسود نیستی اصلا ...اون ی دروغگو خودشیفتس و به شدت کمبود ودحس حقارت داره میخواد اون ضعف و عقده و حقارت درونی اینطور نشون ....ی اختلال شدید شخصیتی ‌..و بهترین کار اینه زمانی که شروع میکنه به تعریف و صحبت شما با لبخندی ملیح پاشو و کار دیگه ای انجام بده و اگر دوباره صحبت کرد بازم با حقارت و لبخند نگاش کن .‌..به همین راحتی

ناراحت نمیشی😅 چرا میگه خوب؟؟

خیلی ناراحت میشم.

دیوونست. می خواد لج منو درآره. منم میگم امضا میدم خب برو بگیرش.

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!
به شوخی هم نگو 🙃 شما هم ازدواج دومتونه؟

بله متاسفانه.

به شوخی نمیگم. به خدا از خدامه بره، دیگه اصلا نبینمش.

بره. ففط اسمش برا ما باشه.

نگو همچین حرفیو عزیزم خوب چرا با مشاور صحبت نمیکنی 

انقدر تنها مشاور رفتم.

اکثرا گفتند طلاق.

بعضی هم گفتند ببین چجوری میتونی بسازی که کمتر روح و روانت آسیب ببینه.

اگه نباشه جلو چشمم لااقل راحت ترم

انقدر تنها مشاور رفتم. اکثرا گفتند طلاق. بعضی هم گفتند ببین چجوری میتونی بسازی که کمتر روح و روانت ...

از طریق کانال @روانشناسی خیانت همسران با مشاور کانال خانم کار عراقی وقت بکیر مشاور خانواده هستن ایشون