2777
2789
عنوان

ببه نظرتون من حسودم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 47 پست
ما هم کم نداریم اینجوری دورو برمون هر لباسی میخره میگه برند فلان جاس خریدم منم دیگه اصلأ توجهی نمیکن ...

خوب من هم همینطور بعد میگم لابد من حسودم که تعریف نمیکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب من هم همینطور بعد میگم لابد من حسودم که تعریف نمیکنم 

ن عزیزم چ حسادتی من ک انقد خود شیفته ام هیشکسو جز خودم قبول ندارم بقیه ام واسه همین همش میخوان بهم ثابت کنن ما از تو بالا تریم ولی من ب هیچ چیزی حسودی نمیکنم

سلام بر فرزند تک دانه ام توت فرنگی ننه بیا بغلم     ولی یادم نیست،اشتباه نگرفتی منو احیا ...

نه 😂

مگه همونی نیستی که یه خانم تاپیک زده بود نامزدم رفته با یه پیر زن دوست شده سی سالشه شما گفتی یعنی من که 35سالمه پیرم

تو نخ ما نباش گره میخوری

اوووووه نه بابا حسود نیستی اون شعور نداره به نظرم برو کتاب لطفا کوسفند نباشید  یا کتاب بیشعوری رو بخر بعد اینا ک اومدن خونتون کتابه رو بگیر دستت بخون بعد اگ پز داد کتابه رو بیار پایین ی نیش خند تمسخر امیز بهش بزن کتابو بده بهش بگو بفرمایید به نظرم شما بیشتر  از هرکسی به این کتاب نیاز دارین 

صبور باش 😇