2821
2789

با آقایی در رابطه بودم..چند روز پیش سر یک موضوع بحثمون شدو این آقا خیلی هم لجباز هستن..بحثمون تموم شد ولی هنوز نسبت بهم گارد داشت.قبلا به خواسته ایشون اینستامو حذف کرده بودم و عکسی نمیذاشتم.اونشب گفتم دلم برای اینستا تنگ شده.قبلا که راجبش حرف میزدم باز حرف خودشو میزد ولی این دفعه بهم گفت برو نصب کن.منم متوجه شدم از روی لجبازی داره این حرفو میزنه.من هم کمی بهم برخورد و رفتم نصب کردم و عکس خودمو گذاشتم پروفایل.و وقتی دید همچین کاری کردم هر چه دلش خواست بهم گفت وگفت میخای خودتو نمایان کنی برو پشت سرت هم نگاه نکن..ولی هی برام استوری می‌ذاره.دیشب بهم پیام داد گفت سیزدت مبارک..منم سرد جواب دادم چون از حرفاش ناراحت بودم..ولی خیلی آدم مغروریه دیگ بهم پیام نداد و واتس آپش رو حذف کرده..خیلی ناراحتم و دلتنگم..نمیدونم پا بذارم رو غرورم و بهش پیام بدم یا نه؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بنظرم مقصر اونه من بودم نمی‌دادم

مدلینگ باشگاه هستم پس تا جایی که بتونم به سوال هاتون جواب میدم😃👀.لینک پیام ناشناس دوست داشتی یه یادگاری از خودت برام بزار   https://ninisite.co/profile/forum/topic?topicId=6397084&slug=%D9%85%DB%8C%D8%AF%D9%88%D9%86%D9%85-%D8%AE%D8%B2-%D8%B4%D8%AF%D9%87&postId=188953232.. واسه تمام کسای ک نیاز مند دعا هستن صلوات میفرستم 😊⁦❤️⁩  .                                 خانمای سایت  همه جای خواهرای  نداشتم هستن جز ی عده ک انگار زندگی خیلی بهشون فشار آورده و خشن و تند رفتار میکنن😊😉 .                                                                                                                         

سلام نامزد منم بهم گفت اینستاتو حذف کن و من اینکارو کردم به نظرم اینستا چیز مهمی نیس و اگ واقعا دوسش داری فکر میکنی ارزششو داره ازش عذر خواهی کن ولی اگ خیلی ناز کرد دیگ منت نکش 

صبور باش 😇
سلام نامزد منم بهم گفت اینستاتو حذف کن و من اینکارو کردم به نظرم اینستا چیز مهمی نیس و اگ واقعا دوسش ...

سر اینستا نیست واقعا..ناراحت از اینم که دیدم ناراحت شده بهش گفتم باشه پاک میکنم حالا چیزی نشده که..ولی بهم گفت دیگ مهم نیست هرکاری میخوای بکن..خلاصه کوتاه نیومد و کشش داد و بهم گفت برو..واقعا کارم انقد بد بوده که بخاد باهام کات کنه؟

البته از رفتارش معلومه پشیمونه ولی انتظار داره من برم سراغش

نون باباتو میخوری اون بهت دستور میده 😕

داستان چیه ؟

زمان ما دوس پسر حرف میزد دوتا میخورد تو دهنش

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...
منم پاک کردم اینستام به خاطر یه نفر ولی ایقد پشیمون شدم طرف اررزشش نداشت.بنطرم اینکارو فقط باید بخاط ...

نمیدونم واقعا.من بخاطرش اینکارارو میکردم..چون اونم بخاطر من یه سری کارای گذشته شو انجام نمی‌داد..ولی مشکل چیز دیگه ست