2777
2789
عنوان

جایزه برا پیجم ( نظرسنجی)

557 بازدید | 49 پست

دوستان من عروسک سازم .تازه میخوام پیج اینستا بزنم و فالور جذب کنم . برای دیده شدن کارهام و همچنین جذب فالور میخوام جایزه تعیین کنم . بصورت همون عروسک های روسی . تو ذهنم هست که برای هرکسی که بین پنجاه تا صد نفر رو تگ کنه در صورتی که پیجمو هم فالو کنن عروسک های روسی به سایز ۳۰ سانت جایزه تعیین کنم . میشه لطفا نظرتون رو راجع به این تصمیمم بگین؟ 

الان عکس دو نوع عروسکی رو که میخوام درست کنم میزارم لطفا بگین کدومشون قشنگتره 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هم ایده عالی داری هم عروسکات فوق العاده زیباست

ممنونم عزیزم البته این عکسا نتی هست ولی سبک کارم دقیقا همین شکله . پس همین ایده رو اجرا کنم ؟ کدومشون برا جایزه قشنگترن؟

ممنونم عزیزم البته این عکسا نتی هست ولی سبک کارم دقیقا همین شکله . پس همین ایده رو اجرا کنم ؟ کدومشو ...

هر دوتاش خیلی خوشگلن .انتخاب بزار با اونی که برنده میشه

اونی که باورت داره یک قدم جلوتر از کسی هست که دوستت داره

بهتر نیست پیجتونو بدید به یه بلاگر تبلیغ کنه؟ 

کتاب معشوق من است🌼 من هم مجردم هم متاهل.لیسانس روانشناسی دارم و در حال حاظر حقوق می خونم..سی سالمه و دختری هجده ساله دارم.🌻.  بعداز هر شکست از جات بلند میشی، و ادامه میدی؟ پس قهرمان داستان خودتی.💛

بگو هرکس بیشترین تگ رو انجام بده، بهش بن تخفیف میدم

مثلا ۵۰ تومن

خدایا از این جیگر تپلیای بازیگوش به همه ی خاله های نی نی سایتی پسرم بده لطفا🤲                              اگه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمووومه....اول و آخر تو هستی خدا جوووونم

بنظر من اینکار رو نکنید که هر کس این تعداد تگ کنه جایزه بدید.مثلا بگید 5نفر رو تگ کنید مثلا ده روز بعد قرعه کشی میکنم مثلا به دو نفر به قید قرعه عروسک هدیه میدم.چیزی که بیشتر پیجها انجام میدن.هم بقیه راحت میتونن 5نفر رو تگ کنن و سنگ بزرگ نشانه نزدنه(تعداد تگ زیاد)