2777
2789
عنوان

یک حس بدی منو گرفته😢کمک میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 26 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا خودمو نمیگیرم زود دوست میشم احترام میزارم عاشق حیونام من نمیدونم ک شما از چه لحاظی میپرسی

از همه لحاظ

این مواردی که گفتین خوبه

هنری، تحصیلاتی، مهارتی چیزی دارید که بابتش افتخار کنین؟

چه جاریه جدیدت زشت باشه چه قشنگ مطمعن باش که همه توجهی که تاحالا روی تو بوده از حالا به بعد بین تون تقسیم میشه و ممکنه حس کنی حتی داره تو خانواده بهت کم توجهی میشه چون بلاخره اون یه فرد جدیده که وارد خانواده داره میشه 

پس از حالا خودتو براش آماده کن ...اعتماد به نفس تو حفظ کن فکر و خیال بی خودی هم بریز دور ..

از همه لحاظ این مواردی که گفتین خوبه هنری، تحصیلاتی، مهارتی چیزی دارید که بابتش افتخار کنین؟

هنری که کاملم کلاس رفتم و همه چی مهارتم ک ارایشگری تحصیلاتم که قرار درسو شروع کنم و برم پزشکی ایشالا

هنری که کاملم کلاس رفتم و همه چی مهارتم ک ارایشگری تحصیلاتم که قرار درسو شروع کنم و برم پزشکی ایشالا

عالیه

پس چیزی کم ندارید که بخواید خودتون رو دست کم بگیرین نازنین بانو

جدی کاش اینطوری باشه بخدا دارم دق میکنم حس میکنم از همه دنیا پایین ترم

عزیزم یه عده هیچی ندارن

اخلاق و طرز رفتار هم ندارن ولی بقیه رو قبول ندارن! ادمهای پوچی هستن.

شما که اهل تلاش و درس و هنر هستین. ادامه بدید اهدافتون رو. قطعا حس بهتری خواهید داشت