2777
2789
عنوان

بدویین بیاین روز اول چلههههههههههههههه حا نمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 630 بازدید | 114 پست
سلام سلام 😍واي چقدر خوب شد كه من اين تاپيك رو ديدم منم هستم...٤٠روز غيبت نكردن+خوندن نماز اول وقت.. ...

منم نمی تونم بیدار شم

ولی دقت کردم روزایی که مثلا غیبت نمی کنم یا کار خوب می کنم

انگار خود خدا بیدارم می کنه صدای اذان می شنوم بیدار میشم

عزیزم‌ متن تامیک اگه تونستی چاپ کن بزن جلو چشمت

من هر روز تگتون می کنم بیاین اعلام وضعیت

باران که شدی مپرس این خانه ی کیست!🌧🌧سقف حرم و مسجد و میخانه یکیست!♥️♥
منم نمی تونم بیدار شم ولی دقت کردم روزایی که مثلا غیبت نمی کنم یا کار خوب می کنم انگار خود خدا بید ...

چقدددر خوووب پس تمام سعيمو ميكنم بهتر بشم و سبك تر تا به خدا نزديك تر بشم😍😘😘 مرسييي زحمتت نميشه؟...ايشالا هر چي ميخواي خدا بهت بده❤️

نمیدانم که چرا زنانگی باید با ضعیف بودن مرتبط باشد. زنان باید آزاد باشند که آنچه هستند را ابراز کنند، آن هم بدون این که فکر کنند که من باید مثل یک مرد رفتار کنم یا این که برای موفق شدن نباید سر و صدا کنم این افکار در حقیقت راه خوبی برای ضعیف نگه داشتن زنان هستند!!! 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدددر خوووب پس تمام سعيمو ميكنم بهتر بشم و سبك تر تا به خدا نزديك تر بشم😍😘😘 مرسييي زحمتت نميشه؟. ...

نه عزیزم چه زحتمی

انشاالله عید فطر جشن پاکی بگیریم

نه عزیزم چه زحتمی انشاالله عید فطر جشن پاکی بگیریم

❤️❤️ان شا الله😍😍❤️❤️

نمیدانم که چرا زنانگی باید با ضعیف بودن مرتبط باشد. زنان باید آزاد باشند که آنچه هستند را ابراز کنند، آن هم بدون این که فکر کنند که من باید مثل یک مرد رفتار کنم یا این که برای موفق شدن نباید سر و صدا کنم این افکار در حقیقت راه خوبی برای ضعیف نگه داشتن زنان هستند!!! 
تاپیک رو ذخیره کردم  انشالله بتونیم خوب پیش بریم

خوش اومدی عزیزم

من هر روز شمارو اینجا تگ می کنم تا اعلام وضعیت کنین

اگه تونستین متن تاپیک کپی کنین بزنین جلو چشم باشه

خوش اومدی عزیزم من هر روز شمارو اینجا تگ می کنم تا اعلام وضعیت کنین اگه تونستین متن تاپیک کپی کنین ...

ممنون میشم

چشم گلم حتما 🌹

چقدر تاپیکتون حس خوب بهم داد انشالله بتونیم 

🌺🌿 ممنون میشم اگه واسه حاجت دلم صلوات بفرستی🥰🌹🥰الهم صلی علی محمد وال محمد🌹
تا اخر بخونید تامیک اونایی که هستین بنویسین این عبارت دربست تا خدا🕊

منم هستم

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 

هستم 

من وقتی کسی اذیتم کنه میرم میگم فلانی اذیتم کرده درموردش صحبت نکنم دق میکنم باید دعا کنم همه مهربون شن تا من موفق شم 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.