2777
2789
عنوان

بدویین بیاین روز اول چلههههههههههههههه حا نمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 630 بازدید | 114 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لایک لطفا  امروز و فردا پیگیر ی مسأله مهمی هستم دعا کنید حاجت روا شم بهتون میپیوندم حتما

ان شاالله حاجت روا بشید

.ما منتظرتونیم

ترک گناه سختی و رنج داره ان شاااللهبه خاطر سختی هایی که قراره بکشید درراه این کار خدا مشکلتون حل کنه

باران که شدی مپرس این خانه ی کیست!🌧🌧سقف حرم و مسجد و میخانه یکیست!♥️♥
ان شاالله حاجت روا بشید .ما منتظرتونیم ترک گناه سختی و رنج داره ان شاااللهبه خاطر سختی هایی که قرا ...

مرررررررسی گلم 

برای این مسأله م خدا خودش میدونه چقدر اذیت شدم ...البته در راه حل این مساله توفیق مراقبه از گناه رو تا حد امکان داشتم ولی حل بشه بهتون میپیوندم که سفت و سخت بگیرم

مرررررررسی گلم  برای این مسأله م خدا خودش میدونه چقدر اذیت شدم ...البته در راه حل این مساله تو ...

براتون دعا می کنم ان شاالله مشکلوت حل میشه و دلتون شاده شاد به حق خوده مولا

براتون دعا می کنم ان شاالله مشکلوت حل میشه و دلتون شاده شاد به حق خوده مولا

مرررررررسی مهربونم مررررسی خانم گل 

خیلی لطف بزرگی می‌کنی در حقم واقعا 

ان شاالله برکت این خوبیات دو صد چندان بیاد تو زندگیت 🤗💓😘

سلام هستم

ماه راگم نکنی...! جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک( صلوات)( اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری س) (ظهورنزدیک است ان شاءالله ) به طرح یارانِ حضرت مهدی(عج) بپیوندید

سلام سلام 😍واي چقدر خوب شد كه من اين تاپيك رو ديدم منم هستم...٤٠روز غيبت نكردن+خوندن نماز اول وقت...فقط من نميدونم چرا نماز صبح بيدار نميشم😭

نمیدانم که چرا زنانگی باید با ضعیف بودن مرتبط باشد. زنان باید آزاد باشند که آنچه هستند را ابراز کنند، آن هم بدون این که فکر کنند که من باید مثل یک مرد رفتار کنم یا این که برای موفق شدن نباید سر و صدا کنم این افکار در حقیقت راه خوبی برای ضعیف نگه داشتن زنان هستند!!! 
سلام سلام 😍واي چقدر خوب شد كه من اين تاپيك رو ديدم منم هستم😊٤٠ روز غيبت نكردن+خوندن نماز اول وقت.. ...

منم بیدار نمیشم😐😞

ماه راگم نکنی...! جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک( صلوات)( اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری س) (ظهورنزدیک است ان شاءالله ) به طرح یارانِ حضرت مهدی(عج) بپیوندید

@نیلوفرانه1374  

@solyanim  

@creatio  

بچه ها اگه تونستین متن تاپیک چاپ کنین بزنین جلو چشمتون

از ۱۲ امشب شروع میشه 

من هرو روز تگتون می کنم بیاین اعلام وضعیت کنیم

منم بیدار نمیشم😐😞

ايشالا بتونيم از اين به بعد بيدار بشيم💖 منكه هر چي گوشيمو ميزارم روي زنگ و .. هم باز بيدار نميشم😓

نمیدانم که چرا زنانگی باید با ضعیف بودن مرتبط باشد. زنان باید آزاد باشند که آنچه هستند را ابراز کنند، آن هم بدون این که فکر کنند که من باید مثل یک مرد رفتار کنم یا این که برای موفق شدن نباید سر و صدا کنم این افکار در حقیقت راه خوبی برای ضعیف نگه داشتن زنان هستند!!!