2777
2789

سلام سلام

روزتون بخیر

من چند ماهی میشه گوشیمو گرفتم از برند شیائومی

اما متاسفانه دیروز رفتم بیرون و اومدم پاکش کنم الکل رو مستقیم به گوشیم نمیزنم مثل همیشه به دستمال کاغذی زدم و پاکش کردم

اما این دفعه گوشیم بعد از چند ساعت رنگش عوض شد و دو تا خط زرد رنگ و مشکی افتاده رو صفحش

چندتا نشون دادم یکی گفت ضربه خورده که اصلا امکان نداره و ضربه نخورده

یکی گفت الکل رفته توش

الان نمیدونم کی درست میگه کی اشتباه

نمایندگی گوشی هم شهر دیگه س و گوشیم ضمانت داره

تماس گرفتم گفتن اگه ضربه ندیده باشه و آب داخلش نرفته باشه پشتبانی میکنیم باید پستش کنید تا کارشناس تشخیص بده که دو هفته ای طول میکشه

میترسم بفرستمش و بعد دو هفته بگن پشتبانی نمیشه

از طرفی هزینه تعمیرش هم زیاده

و گوشیمو هم لازم دارم به شدت

کسی هست یه راهکار بمن بده یا تا الان گوشیش همچین مشکلی داشته؟؟

خدا خیرتون بده اگه میدونید بگید لطفا

ببخشید دوستان الکل نبود محلول ضد عفونی کننده اشیا بود که مستقیم هم نزدم به دستمال کاغذی زدم مثل همیشه. اما این بار اینجوری شده که من فکر کردم به خاطر اونه آخه ضربه نخورده اصلا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید دوستان الکل نبود محلول ضد عفونی کننده اشیا بود که مستقیم هم نزدم به دستمال کاغذی زدم مثل همیش ...

مگه گلس نداشت گوشیت؟؟؟؟ محلول ضدعفونی معلومه پدر گوشیو در میاره بعد میگی نمیدونم کدوم راست میگه کدوم دروغ😁😁 فدا سرت فوقش یه صفحه جدید میندازن پولشو میگیرن

مگه گلس نداشت گوشیت؟؟؟؟ محلول ضدعفونی معلومه پدر گوشیو در میاره بعد میگی نمیدونم کدوم راست میگه کدوم ...

آره گلس داشت از این ضخیم ها بود اتفاقا 🥴 ضدعفونی کننده رو مستقیم نزدم که به دستمال زدم کمی که پاک بشه. لعنت به کرونا🥴 آخه چند نفر گفتن ضربه خورده گفتم امکان نداره فقط یکی گفت الکل رفته توش. گفت ال سی دیش باید تعویض بشه که هزینه کمی هم نیست🥴

آره گلس داشت از این ضخیم ها بود اتفاقا 🥴 ضدعفونی کننده رو مستقیم نزدم که به دستمال زدم کمی که پاک ب ...

اره متاسفانه کرونا توی این گرونی خیلیارو توی خرج انداخت .. عزیزم ژل ضدعفونی دست؟؟ یا از این ضدعفونی سطوح که قویه

عجیبه منم یه بار لک افتاد نرفت از دور سشوا ر بگیر

یعنی الان سشوار بگیرم یا دیره؟؟؟ راستی بعد از اون تو برنامه ها که میرم یکم هنگ می‌کنه و گیر می‌کنه. مال شما فقط لک افتاد؟؟ 

اره متاسفانه کرونا توی این گرونی خیلیارو توی خرج انداخت .. عزیزم ژل ضدعفونی دست؟؟ یا از این ضدعفونی ...

دست عزیزم

اتفاقا خیلی هم قوی نبود و مستقیم نزدم!

نمی‌دونم چجوری نفوذ کرده 🥴

چندجایی بردم گفتن هزینه تغییر گلس یک و خُرده ای

اونوقت خیلی نیست گرفتمش😑

دست عزیزم اتفاقا خیلی هم قوی نبود و مستقیم نزدم! نمی‌دونم چجوری نفوذ کرده 🥴 چندجایی بردم گفتن هز ...

منم ژل ضدعفونی دست میزنم تا الان هیچی نشده مرسی که گفتی.  حواسم باشه دیگه همچین کاری نکنم🙏🙏🙏

منم ژل ضدعفونی دست میزنم تا الان هیچی نشده مرسی که گفتی.  حواسم باشه دیگه همچین ...

خواهش میکنم عزیزم

آره مواظب باش هزینه ی تعمیرات و قطعات بشدت بالا رفته