2777
2789
عنوان

قضیه جاری

334 بازدید | 11 پست

بچه ها من دخترمو که باردار بودم حالم خیلی بد بود و ماه های اخرهم بود و سنگینم شده بودم بعد جاری پسرش بستری شد بیمارستان منم با اون حال برای خودش و شوهرش غذا درست میکردم و میفرستادم هر روز تا مرخص شد..

بعد من زایمان کردم و دخترم بخاطر مشکلی که داشت نزدیک شش هفته بیمارستان بودم تنها بودم شوهرمم مآموریت بود و خانواده خودمم یه شهر دیگن ..جاری فقط یبار سوپ فرستاد و تمام..روزهای خیلی بدی برام بود اونروزها افسردگی بعد زایمان و بچم و دوری از همه نزدیکام..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بدترین باخت اینه که همه مردم رو راضی نگه داری

همون بازم دلم میگه باید یچی بپزی بفرستی یا اسباب بازی بگیری برای بچش اما گذشته آزارم میده بخدا تا کارش گیر نکنه هیچ وقت بهم زنگ و پیام نمیده که بگم روابطمون خیلی خوبه...

همون بازم دلم میگه باید یچی بپزی بفرستی یا اسباب بازی بگیری برای بچش اما گذشته آزارم میده بخدا تا کا ...

😨🤒

(تیکر تولدمه) سگ مظهر وفاداریست...اما همیشه میگویند مثل سگ پشیمون میشی...آری همیشه اخر وفاداری پشیمانیست...