اصلا به فرض هم شسته باشه میدونی ک آب دسشویی همون آبیه ک تو لوله کشی میاد و ما میخوریم هیچ فرقی نداره ک نگران الودگیی 😐
نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..
عزیزم میگم خودم دیدم برنج رو اونجا ابکش کرد بچه 10ساله چه دروغی داره بگه یعنی انقد دور از ذهنه شما ف ...
مگ روانیه وا اصلا باورم نمیشه
نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..
ماه لیلی جون خیلی دلم واسه اون فامیل طفلیتون میسوزه به کدامین گناه آخه افتاده زیردست این مادرشوهره😂 ...
ببین کلا خانوادتن شادم میزنن بساط رقص دارن هر جمعه شب پیرزن هفتاد هشتاد ساله از این بلند گوها هم داره با تنبک میخونن و میرقصن کلا فیلمین برای خودشون😂😂😂
ترشح ادرار یعنی روش نیست خوب ادما هودشون رو با اون شلنگ میشورن ادرار و مدفوع روش نیست یعنی از ...
وا مگشما رو شلنگ جیش یا پی پی میکنین😳
اینا وسواس الکیه چندش هست کارش ولی کثیف نیس
بنظرم طلاق که نه گفتن هم فایده ای نداره فوقش دیگه دور از چشم شما اینکارو بکنه تنها راهش اینه ب هیچ وجه خونشون چیزی نخوری و اگه چیزی فرستاد خونتون بندازی دور
بابا تو مگه نمیدونی حتی مسواکم نباید بزاری توی توالت من حتی توی توالت مسواک نمیزنم سینک اصلی رو یه ج ...
مییدونم خیلی چندشه ولی اینکه میگ ب طلاق فکر میککنم خیلی لجم گرفته 😑