2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان اشتباهتو فهمیدی دیگ 

از فردا صبح زود تر بیدار شو غذا بپذ  ب خودت برس لباسای خوب عطر کلا ب خودت برس و بهش محبت کن 

شاید اولش محل نده و هر واکنشی می تونه داشته باشه ولی خسته نشو و ادامه بده زندگیتو ب دست بگیر مشاوره هم برو 

می تونی تو 

سه تاصلوات می فرستی  برای گشایش مشکلمون؟😘خواهری بفرس😃ان شاالله به مراد دلتون برسید😻♥️ 
من دلم گرفته از پربازدیدی چی میرسه ب من غصه خوردن من چ جذابیتی داره برات ک میخایی باهاش تخمه بخوری&n ...

الهی بگردم😔😔😔😔😔

برای رسیدن دخترم به آرزوهاش🌹. برای رسیدن من به آرامش🌹 برامون ازته قلبت ♥️یه صلوات هدیه ام کن که خیلی گرفتاریم😔🙏
الان اشتباهتو فهمیدی دیگ  از فردا صبح زود تر بیدار شو غذا بپذ  ب خودت برس لباسای خوب عطر ...

میتونم اما من صبر این کارا رو ندارم 

شده آیاکه غمی ریشه به جانت بزند؟
ده سال اشتباهو چجوری بگم عزیزم اما اول بزرگ شو بعد ازدواج کن 

مثلم باید چیکار میکردی ؟؟

برای رسیدن دخترم به آرزوهاش🌹. برای رسیدن من به آرامش🌹 برامون ازته قلبت ♥️یه صلوات هدیه ام کن که خیلی گرفتاریم😔🙏
یه جفت گوشواره نخرید واست 

روز شمار تولد دخترمه ..   باردار نیستم .      لاحول و لاقوه الا بالله    توانایی هایم و هنرهایم و تمام احساسات شادم با هر حرف و رفتار بد خانواده همسرم میریزه بهم ولی من یک فردی هستم که دنیا رو شکست میدم اما خودم شکست نمی‌خورم  

اهل کدوم شهر هستید ؟

الان مشکل تون چیه دقیقا

روز شمار تولد دخترمه ..   باردار نیستم .      لاحول و لاقوه الا بالله    توانایی هایم و هنرهایم و تمام احساسات شادم با هر حرف و رفتار بد خانواده همسرم میریزه بهم ولی من یک فردی هستم که دنیا رو شکست میدم اما خودم شکست نمی‌خورم  

اگر صبر نداری پس باید منتظر باشی تا ده ی دوم زندگیتم از دست بدی.

لازم نیست بهش اثبات کنی دوستش داری یا اون بهت اثبات کنه.

فقط حست رو نشون بده.تو حرفات تو کارات.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار