2777
2789
طلاق نگرفتم باهم زندگی میکنیم دوتا پسر دارم 

عه چقدر خوب .کنارهمید این روزنه یه خوبیه .تلاش کن یکم تمرین کن خودتو اصلاح کنی .هم خودت هم شوهرت هم بچه هات از زندگی لذت ببرن

برای رسیدن دخترم به آرزوهاش🌹. برای رسیدن من به آرامش🌹 برامون ازته قلبت ♥️یه صلوات هدیه ام کن که خیلی گرفتاریم😔🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین الان برو پیج مشاوره همکده رو تو اینستاگزام پیدا کن و وقت بگیر.برای آدمی که دوستش داری تلاش کن اگه دست رو دست بذاری باید اون دنیا جواب خدا رو هم بدیا... حیفه بخدا لذت زندگیو از خودت نگیر

نگاربودم⭕زندگی واقعی بعد نوشتن تاپیکا جور دیگه ای جریان داره، اینجا محل درد دل و همفکریه،مبنایی برای قضاوت نیست⭕ حل شدن مشکلم فقط معجزه خدارومیخواد،خدایا تو بخواه✨ من و تو با خدا تو یک قایقیم...💝💍

خوب مردی که اون همه بهت محبت میکرد وعاشقانه دوستت داشته ،هنوز ته دلش یه حس دوست داشتنی نسبت به زنش داره بیشتربروطرفش محبت کن بهش ، نشون بده که قلبن دوسش داری

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       
همین الان برو پیج مشاوره همکده رو تو اینستاگزام پیدا کن و وقت بگیر.برای آدمی که دوستش داری تلاش کن ا ...

من ندارم اینستا 

شده آیاکه غمی ریشه به جانت بزند؟
خوب مردی که اون همه بهت محبت میکرد وعاشقانه دوستت داشته ،هنوز ته دلش یه حس دوست داشتنی نسبت به زنش د ...

حتی نگاهم نمیکنه 

یه چیز بگم اگر برای به دست آوردن خودت و دلت خیلی تلاش کرده حتما عاشقت بوده مردا هم اگر عاشق بشن تا وقتی که بمیرن عشقشون از سرشون نمیپره موردای فراوونی اطرافم دیدم.و اینکه به کسی که عاشقش نباشن اینطوری که شما میگی محبت نمیکنن . پس بدون که هنوزم دوستت داره و فقط خسته شده از لجبازیات

مطمین باش میتونی زندگیتو بسازی شاید بخوای شصت سال دیگه باهاش زندگی کنی میخوای همینطور ادامه بدی؟

عزیزم قوی باش و به روزی فکر کن که همه چیز درست شده

شدم شاهی که شاید کیش شود اما مات هرگز....
یه چیز بگم اگر برای به دست آوردن خودت و دلت خیلی تلاش کرده حتما عاشقت بوده مردا هم اگر عاشق بشن تا و ...

قوی بودن سخته باید برم پیش روانپزشک

ویزیتش چند عزیزم

تو اسنپ دکتره عزیزم، اون موقع که من باهاش صحبت کردم 10 دقیقه اول 30 تومن، بعد از اون هر دقیقه فک کنم 2 تومن، کلا 50 تومن شاید بشه، سریع حرفاشو میزنه، باور کن باهاش صحبت کنی بعد میای دعام میکنی، اینقدر هم رک و واضح حرفاشو میزنه

جهان خیلی زیبا میشد اگه ما خانم ها هوای همو داشتیم.. مادرشوهرجان ،عروس جان,جاری جان، خواهرشوهرجان، ما همه زن هستیم ، از سختی هایی که هممون میکشیم خبر داریم، لااقل به همدیگه رحم کنیم..
دعام کن ترو خدا

انشالله همه چیز درست میشه اگه خودت بخای .خدا میگه ازتو حرکت ازمن برکت

برای رسیدن دخترم به آرزوهاش🌹. برای رسیدن من به آرامش🌹 برامون ازته قلبت ♥️یه صلوات هدیه ام کن که خیلی گرفتاریم😔🙏
چجوری پیداش کنم 

برات درخواست میفرستم قبول کن، نمیخوام اینجا بگم که جنبه ی تبلیغ داشته باشه 

جهان خیلی زیبا میشد اگه ما خانم ها هوای همو داشتیم.. مادرشوهرجان ،عروس جان,جاری جان، خواهرشوهرجان، ما همه زن هستیم ، از سختی هایی که هممون میکشیم خبر داریم، لااقل به همدیگه رحم کنیم..