2777
2789

شش ماهشه. قبلا خیلی آروم بود از روز اول عید این طوری شده. این مدت همش تو قرنطینه بودیم الان اگه جایی بریم یا کسی بیاد دیگه واویلاست...😢 همش باید تو پتو تکونش بدیم. بعضیام که قربونشون برم بجای اینکه به ادم کمک و راهنمایی کنن هی حال آدمو میگیرن که ای واااای چرا اینطوریه، چرا بدگریه ست ، چرا نق نقویه چراااا....

مامانای مهربون کسی تجربه مشابه داشته؟ راهکار بدین. الهی خیر ببینین

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شیر خودت رو میخوره ؟ 

هم شیر خودم و هم کمی شیرخشک میدم

یه مدتچ هست غذای کمکی رو شروع کردم. حجم کم غذا میدم

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...
چشمش زدن به احتمال زیاد شایدم شیرت سیرش نکنه غذاشوشروع کن اسفند دندون صدقه بزاربراش 

ممنون چشم

دندون داره در مياره 

شاید به اینم شک دارم. اینکه از خواب با جیغ میپره طبیعیه؟

هم شیر خودم و هم کمی شیرخشک میدم یه مدتچ هست غذای کمکی رو شروع کردم. حجم کم غذا میدم

شاید این ایام آجیل خوردی بعضی بچه ها حساسیت دارن به بادام و پسته 

شاید به غذای کمکی حساسیت داری باید یکی یکی تست کنی تا متوجه کنی به چی حساسیت داره