2777
2789
عنوان

راهکاری برای افتادکی پلک

193 بازدید | 22 پست

بچه ها من ملک چپم داره افتادگیش بیشتر میشه، یعتی یه چشمم حالت بسته است، چشم‌چپم.

چندتا دکتر رفتم ، درمان نشده

شما راهکار یا پزشک برای افتادگی پلک دارین؟

من کاملا سنگینی رو روی چشم چپم حس میکنم روزبه روزم بیشتر میشه

خیلی ناراحتم

لطفا برای رسیدن به♥️عشقم♥️صلوات بفرستین.ممنونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جراحی پلک

هزینشم خیلی زیاد نیست

جراحیشم سر پاییه

کاربری قبلیم پاش پاش شد😅من به اون لک لک پدرسگ گفتم منو سوئد پیاده کنه،دهنشو باز کرد که بگه باشه افتادم اینجا😅 ی حسی بهم میگه در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه مقراط هم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😂

عفونت نداره پلکت گلم؟
یعنی مال عصبشه؟ اگه عصبشه جراحی لازم داره احتمالا   ولی اگه عفونت داره حتما زودتر پیش یه جراح چشم خوب برین با دارو خوبش کنه مشکل ساز نشه واسه چشمتون خدایی نکرده (بعضی از عفونت ها رو هم جراحی میکنن)

توروخدا؟؟ دکتر خوب میشناسی

من بجنوردم اینجا دکتر خوب میشناسم شهر شما رو نمیدونم😁

کاربری قبلیم پاش پاش شد😅من به اون لک لک پدرسگ گفتم منو سوئد پیاده کنه،دهنشو باز کرد که بگه باشه افتادم اینجا😅 ی حسی بهم میگه در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه مقراط هم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😂