2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تحت درمان بودم  کلومیفن خوردم، 4 تا سینال اف زدم و 2 تا اوویترال

کلومیفن تاخیر میندازه گاهی 

توکل برخدا انشالله باردار شی

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

من هنوز تازه پریودم تموم شده

خدایا میشه نی نی مون رو بی زحمت بدید😔خیلی وقته منتظرم..خدایا میشه اونجا مواظبش باشی و بهش بگی که مامانت خیلی دوستت داره انقد تلاش میکنه بیای تو دلش؟🥰🥰خدایا میشه بهم آرامش بدی بتونم دووم بیارم بدون اون؟خدایا میشه اجروثواب مادرهارو به منتظرای بچه هم بدی؟😔😔😔😔

من 5ماه تواقدامم ولی حامله نشدم این ماه هم ماه اخره خداکنه حامله باشم چون شوهرم دارو باید بخوره تا یکسال اثردارو توبدنشه 😔😔😔😔😔🤦‍♀️🤦‍♀️

💓توجه توجه 💓                                                     میشه برام دعا کنی منم مامان ی دختر گوگولی بشم 😍🙏

بچه ها ویتاگنوس نخورید واسه من که بد بود😭سیکلامو ۲۰ روزه و پریودامو طولانی کرد🥴🥺🥺

من لتروزولم بهم نیفتاد یه عالم فولیکول ریز واسم بوجود آورد🤔😭🥴کلا بهتره هیچ کار نکنم و برم دکتر

خدایا میشه نی نی مون رو بی زحمت بدید😔خیلی وقته منتظرم..خدایا میشه اونجا مواظبش باشی و بهش بگی که مامانت خیلی دوستت داره انقد تلاش میکنه بیای تو دلش؟🥰🥰خدایا میشه بهم آرامش بدی بتونم دووم بیارم بدون اون؟خدایا میشه اجروثواب مادرهارو به منتظرای بچه هم بدی؟😔😔😔😔
من 5ماه تواقدامم ولی حامله نشدم این ماه هم ماه اخره خداکنه حامله باشم چون شوهرم دارو باید بخوره تا ی ...

منم مثه شما ۵ ماه اقدامم

خداکنه این ماه حامله بشیم 😊🙏

ان شالا..اما من یه شهر بی دروپیکرم امکانات نداره دکتر خوب نداره.‌شرایطم سخته نمیدونم هرچی خواست خدا باشه

کسی درمورد شتسشو با جوش شیرین چیزی میدونه؟؟ ممکنه اسپرم رو از بین ببره؟

دقیق نمیدونم ولی تو همین نینی سایت خونده بودم چند نفرمصرف میکردن باردار نمیشدن کنار گداشتن باردار شدن

یکی هم میگفت بعد دو سه ماه مصرف که باردار نشد عفونت هم گرفت

پریشاهدخت قصه ها...بنشین کنار من سادگیه دیدنی/حرف بزن ای غزل سالها شنیدنی/چای به نیمه رسید نقل لبت آب شد/حرف بزن ای غزل نغمه ی جان منی
امشب تخم مرغ درست کردم خوردم یکم حالم بد شد  باز داداشم رفت شیرینی خرید ولی یک تیکه بیشتر نتون ...

من که اشتهام زیاد شده بود

بار بدنا و واکنششون متفاوته

پریشاهدخت قصه ها...بنشین کنار من سادگیه دیدنی/حرف بزن ای غزل سالها شنیدنی/چای به نیمه رسید نقل لبت آب شد/حرف بزن ای غزل نغمه ی جان منی