وقتی عاشق میشوی👩❤️👨همه دنیایت محدود میشود در یک نفر😌در نگاهش😻در صدایش...☺️و چه خوشبختم منی که دنیایم خلاصه شده در❤️تو❤️ تویی که بودنت جبران همه نداشته هایم است🤩 دوستت دارم مرد من👩❤️💋👨💋 sen hep kalbimin en ğüzeı yerindesin
وقتی عاشق میشوی👩❤️👨همه دنیایت محدود میشود در یک نفر😌در نگاهش😻در صدایش...☺️و چه خوشبختم منی که دنیایم خلاصه شده در❤️تو❤️ تویی که بودنت جبران همه نداشته هایم است🤩 دوستت دارم مرد من👩❤️💋👨💋 sen hep kalbimin en ğüzeı yerindesin
مگر اینکه قرص گیاهی مثل سی لاکس یا رولاکس مصرف کنید
بیزاکودیل هم هست
شربت منیزیم هیدروکساید خط اول درمان یبوسته
فقط با هر قاشق یک لیوان بزرگ آب بخورید
تو منو انتخاب کردی❤ انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
عزیزم انجیر خشک بخیسون داخل آب ولرم بزار یخچال صبح ناشتا بخور واقعا عالیه
ممنون عزیزدلم
قرص نداره مگر اینکه قرص گیاهی مثل سی لاکس یا رولاکس مصرف کنید بیزاکودیل هم هست شربت منیز ...
چشم ممنونم خوشگلم
بهنر که نه .. کلی راحتتره .. من ایران نیستم ..نمیدونم قرصش اونجا هست یا نه .. ولی قرص خوردنش خیلی را ...
😘😘🥰
تو منو انتخاب کردی❤ انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
سلام عالی عالی هست بخور تاعمر داری دعام میکنی من ده سال یبوست شدید شدید دارم وبه جایی رسیده که رودم درازشده نیم سانت مونده ازمقعدبیرون بزنه یعنی داشتم میمردم صددرصد عمل داشتم ولی چون هزینش نداشتم نتونستم عمل کنم وهرروز شکمم باد میمرد بدتر میشد مثل زن حامله شده بودم بعد یه داروخانه بهم معرفی کردیعنی هردفعه مصرف می کنم اینقدر دعاش میکنم ک نگو چون بجه نوزادم دارم شرایط عمل ندارم جونمو فقط اون نجات داد تارودم داشت میترکید جلوشو گرفت حداقل